Video: Revolusi Media Sosial 3

video sosialnomik

Amarga sawetara sebab, aku ora bosen nonton video sing apik tenan saka Sosialnomik. This latest version of the Socialnomics video was published in June, 2011. Socialnomics was founded by Erik Qualman with the intent of providing Social & Mobile Statistics, Studies & Surprises. Be sure to check out Erik's blog. I hope to get him on the Pertunjukan Teknologi Pemasaran sawetara dina!

[youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = x0EnhXn5boM]

Aku seneng ... sanajan, nalika ana komentar, dheweke mbanting trilogi Star Wars kanthi ejaan Darth Vader kanthi salah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.