Video: Ninggalake Kranjang Blanja karo Listrak

shoppingcart

Kadhangkala nalika browsing youtube, sampeyan nemokake permata. Video saka Listrak iki diterbitake wulan Februari nalika ngluncurake solusi ninggali keranjang belanja, nanging aku pengin nerbitake ing kene amarga sawetara sebab. Kaping pisanan, ringkesan apik babagan apa sing ditinggalake Kréta Blanja… sabanjure, video sing apik lan muga-muga Listrak ngasilake luwih akeh.

Mangkene sawetara sorotan saka Kaca informasi produk Listrak:
Miturut situs Listrak, kréta blanja sing ditinggal online dadi masalah regane pengecer online 71% konversi sing padha karo $ 18 milyar setaun. Situs Listrak duwe kalkulator pamulihan kreta sing ditinggal dadi sampeyan bisa ngira-ngira kerugian sampeyan kanthi cepet.

Solusi pemasaran ulang ninggali kranjang Listrak nangkep kréta blanja sing ditinggal lan menehi kesempatan kanggo narik kawigaten para pembeli liwat tawaran khusus lan olahpesen sing relevan. Nggunakake piranti lunak, kampanye keterlibatan maneh bisa uga ana siji email utawa sampeyan bisa nggawe aliran email kanggo konversi.

Ninggalake Kranjang Blanja ora mung dadi faktor ing eCommerce. Situs perusahaan apa wae sing digunakake kanggo upaya pemasaran inbound biasane duwe kekirangan nalika pengunjung ilang ing proses konversi. Kadhang kala, amarga tata letak sing kurang apik ora bakal menehi insentif kanggo luwih maju. Masalah liyane bisa uga wujud ekstensif, kaping pageload alon, utawa masalah liyane.

Yen sampeyan bisa nggawe sarana kanggo melu maneh pamirsa, umume sampeyan bakal ngerti yen tarif konversi bakal ngluwihi konversi sing sampeyan tampa kanggo pengunjung anyar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.