4 Mitos Produksi Video lan Solusi

Mitos lan Solusi Produksi Video

Kita wis nyengkuyung kabeh klien supaya bisa nggunakake video minangka bagean saka strategi pemasaran online umume. Akeh pengunjung web sampeyan sing ninggalake situs sampeyan kabeh amarga ora ana video.

Wong liya malah ora kasedhiya amarga video sampeyan ora ditampilake ing asil telusuran video. Youtube tetep dadi mesin telusuran utama ing mburi Google… lan dadi pasar sing saya akeh.

Ngandika, ana akeh salah paham babagan video babagan kerumitan lan biaya. Ing ngisor iki ana papat mitos nyebar sing ana gandhengane karo produksi video lan cara solusi kaya Jaringan SoMedia bisa mbantu:

  1. Kabeh produksi video profesional larang regane - Biasane, nggawe video bisa regane udakara $ 1,150 saben jam utawa luwih. Jaringan SoMedia Video sing Skalable minangka platform sing kasusun saka 3,000 videografer sumber. Platform kasebut ngidini video bisnis standar sing bisa diukur bisa regane regane $ 450 nganti $ 1,499 gumantung saka dawa.
  2. Produksi video kelas profesional mbutuhake wektu akeh - Kanggo motret, nyunting lan ngasilake video bermutu sing digunakake ing sawetara minggu nganti sawetara wulan, gumantung karo dawa. SoMedia wis nglancarake proses kreatif kanthi ngembangake sistem manajemen ing platform profesional adhedhasar cloud. Asile, proyek video rampung sajrone 14 dina suwene tugas.
  3. Nggoleki lan nyewa videografer sing tepat minangka tugas sing paling mbutuhake wektu - Nganti saiki, nggunakake videografer tanpa rekomendasi pribadi pancen rumit lan kadang duwe risiko gedhe. Saiki, SoMedia wis nampilake layar lan makarya luwih saka 3,400 profesional industri sing mumpuni kalebu direktur, produsen lan videografer. Kabeh profesional kasebut wis dipriksa dening SoMedia kanggo njamin layanan level tinggi.
  4. Produksi kudu digawe ing sangisore atap, yen bakal rampung kanthi bener - Plancongan bolak-balik menyang studio produksi biyen dadi cara paling apik kanggo ngawasi proses video lan nglumpukake produk sing wis rampung. Layanan berbasis cloud SoMedia nyedhiyakake pangiriman digital sajrone 14 dina wiwit tanggal wiwitan. Diproduksi kanthi kualitas dhuwur lan kasedhiya ing format apa wae, operasi adhedhasar awan padha karo produksi video tradisional.

Yen sampeyan wis nyedhiyakake bisnis sampeyan karo sawetara peralatan video sing apik, sawetara apik Lampu 3-titik, lan pengin direkam dhewe, ana alternatif liyane. Sampeyan bisa kolaborasi internal kanggo ngasilake video nganggo alat kaya WeVideo or Animaker.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.