Video: Pratinjau Final Microsoft Windows Phone 7

windows mobile

Wingi jam Gabungan, kita kudu ndeleng demonstrasi umum pisanan kanggo versi pungkasan Windows Phone Microsoft 7. Iki video saka Windows Phone 7 demo.

Windows Phone 7 duwe pengalaman panganggo sing unik ora kaya antarmuka pangguna khas liyane sing nggabungake ikon, pandhuane diblokir. Amarga aplikasi bisa dibangun ing .NET lan Silverlight, pangembang Microsoft ing njaba bisa nggawe telpon utawa port aplikasi utawa game saiki kanthi gampang menyang telpon. Iki masalah gedhe amarga ana akeh pangembang Microsoft ing njaba - ora mesthi sampeyan bakal ndeleng aplikasi bisnis sing dibangun kanggo piranti kasebut.

Pembicara nerangake manawa aplikasi wis disetujoni, nanging liwat proses sing kurang ketat tinimbang sing digunakake Apple. Dheweke percaya yen bakal ana ing antarane sisih kulon kulon Droid lan proses ngontrol Apple sing kebacut. Priksa apa sing dicritakake kira-kira jam 9:25… oops!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.