Video: Materi Media

warta online

Mau bengi aku melu ing Festival Film Franklin, festival taunan sing ngrayakake video sing skrip, direkam lan diproduksi dening siswa Sekolah Menengah Franklin Indiana. Video cendhak kasebut kabeh menehi inspirasi lan pemenang siji ditelpon Perkara Media dening Austin Schmidt lan Sam Meyer.

Film kasebut fokus ing siklus warta lan mbandhingake televisi, koran lan radio lokal lan kepiye carane kudu disesuaikan karo panjaluk konten kanthi cepet liwat web lan media sosial. Nalika ana panjaluk konten sing akeh banget lan pamirsa dituduhake ing media, crita iki ironis, minangka conto sing penting lan kunci jurnalisme sing apik. Blog lan media sosial minangka media utama kanggo nyambungake lan nerbitake cepet, nanging konten kasebut biasane ora ditliti kanthi lengkap lan didokumentasikake minangka crita sing ditulis dening wartawan sing apik.

Informasi apik mesthi bakal digunakake kanthi apik. Wartawan ora kudu saingan karo siklus warta 24/7, mesthine kudu menehi ambane sing dibutuhake kanggo kita ngerti babagan topik sing diwenehake. Aku nganggep apa sing wis ilang ing gelut balap bola mata lan sabenere kenapa pamaca lan pamirsa ngumbara saka media tradisional. Ora warta sing luwih apik kanthi online, nanging warta kasebut ora dilaporake kanthi apik. Muga-muga Austin lan Sam sinau iki nalika nulis lan ngembangake crita hebat.

Lan muga-muga sing bisa dipelajari para pemasar mangan kéwan uga. Nulis konten kanggo nulis konten nggawe fokus para pamirsa lan ora menehi informasi winates sing digoleki. Tulis kanthi apik, bareng bareng asring, lan gawe konten sing apik banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.