Pakaryan Pemasaran Video

video marketing bisa digunakake

Kabeh wong nggawe ramalan akhir taun. Aku mikir sampeyan bisa ngilangi kabeh hoopla lan nggarap strategi pemasaran ing taun ngarep adhedhasar kabeh kasunyatan. Strategi multi-saluran, otomatisasi pemasaran, seluler lan video bakal terus ngarahake keterlibatan lan lalu lintas menyang bisnis sampeyan. Mangkene infographic sing apik banget karo statistik hebat sing ndhukung kebutuhan sampeyan kanggo ngetrapake strategi pemasaran video resmi ing 2014.

Delos Incorporated nuduhake iki Tips Pemasaran Video:

  • Plan - Video kudu dadi bagean saka rencana pemasaran sampeyan kanthi umum, taktik keterlibatan sing ndhukung target sampeyan. Ngasilake video sing apik ora cukup - sampeyan kudu nggunakake! Temtokake target sampeyan - manawa nambah kesadaran utawa bisnis sing nyurung - lan nggawe metrik sukses.
  • gawé - Sapa target pasar sampeyan lan apa anggaran sampeyan? Sawise sampeyan mangsuli pitakon kasebut, temokake perusahaan produksi video sing bisa nguripake visi sampeyan. Pikirake babagan nyorot pelanggan sing kepenak utawa layanan unik sampeyan.
  • ningkataké - Lebokake topi sosial lan wiwiti nuduhake! Ngendi pelanggan nongkrong? Temokake banjur sumebar. Mikir Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Youtube…

delos_VideoInfographics

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.