Tren Pemasaran Video kanggo taun 2021

Tren Pemasaran Video kanggo taun 2021 - Infographic

Video minangka salah sawijining bidang sing aku nyoba tenan taun iki. Bubar nggawe podcast karo Owen saka Sekolah Pemasaran Video lan dheweke menehi motivasi supaya luwih bisa ngupayakake. Aku bubar ngresiki saluran Youtube - kanggo pribadi lan kanggo aku Martech Zone (monggo langganan!) lan aku bakal terus ngupayakake ngrekam video sing apik uga nggawe video wektu nyata liyane.

Aku dibangun sandi omah Kantoran taun kepungkur lan dituku a Webitech BRIO Ultra HD Webcam bebarengan karo Ecamm Live. Kalorone nyedhiyakake gambaran sing luar biasa lan kantorku pancen katon landhep ... mula aku ora duwe alesan ora! Aku janji bakal terus ngupayakake. Cukup angel kanggo nerusake publikasi, podcast, lan bisnisku ... nanging aku ngerti bakal entuk bathi nalika ngupayakake.

Statistik Pemasaran Video

Ana sawetara statistik kuat sing ndhukung upaya pemasaran video:

  • Minangka akeh minangka 85% saka bisnis wis nggunakake pemasaran video kanthi cara siji utawa liyane ing taun 2020. Yaiku munggah 24% saka mung 4 taun kepungkur.
  • 99% saka bisnis video sing digunakake taun lalu ujar manawa dheweke bakal terus nerusake ... mula wis entuk bathi!
  • 92% saka bisnis nganggep minangka bagean penting saka strategi pemasaran umume.

Jinis Pemasaran Video sing Paling Populer

  • 72% pemasar nggunakake video nggawe video panjelasan.
  • 49% pemasar nggunakake video nggawe video presentasi.
  • 48% pemasar nggunakake video nggawe video testimoni.
  • 42% pemasar nggunakake video nggawe video sales
  • 42% pemasar nggunakake video nggawe iklan video.

Tren Video Paling Top:

  1. Panggunaan video terus mundhak!
  2. Streaming langsung dadi seluler.
  3. Video cendhak terus dominasi kabeh platform.
  4. Konten sing digawe pangguna nyebabake keterlibatan lan konversi.
  5. Amarga kerja ing omah lan pandemi, video pendhidhikan lan video latihan online saya trima lan saya misuwur.
  6. Ing taun 2020, mbuwang iklan video ing AS entuk $ 9.95 milyar. Iki diarepake bakal nambah 13 persen dadi $ 11.24 milyar ing taun 2021 (Statista, 2019). 
  7. Video nyurung konversi, 80% wong ujar manawa upaya pemasaran video kanthi langsung nyebabake tambah akeh penjualan, lan 83% uga ujar manawa entuk luwih akeh. 
  8. Pasar AR lan VR diprakirake bakal tuwuh sajrone sawetara taun ngarep $ 72.8 milyar ing taun 2024 (Statista, 2020).
  9. Video sing bisa dituku saiki saya rame.
  10. Kira-kira pitu saka sepuluh penyelenggara kudu mindhah acara kasebut kanthi online ing taun 2020 minangka langkah kanggo ngatasi panyebaran virus (PCMA, 2020).

Oberlo, platform sing apik kanggo para wirausaha sinau, mbangun lan tuwuh bisnis dropshipping e-commerce dhewe, wis riset lan nggabungake infographic rinci babagan cara pemasaran video terus berkembang ing taun 2021.

Gabung Orberlo Gratis!

tren pemasaran video 2021

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.