Pentinge Strategi Pemasaran Video: Statistik lan Tips

Strategi Pemasaran Video

Kita mung nuduhake infographic babagan pentinge pemasaran visual - lan, mesthine kalebu video. Kita wis bubar nindakake ton video kanggo klien lan nambah tarif keterlibatan lan konversi. Ana macem-macem jinis direkam, diproduksi video sampeyan bisa nindakake… lan aja lali video wektu nyata ing Facebook, video sosial ing Instagram lan Snapchat, lan uga wawancara Skype. Wong nggunakake video kanthi akeh.

Napa Sampeyan Perlu Strategi Pemasaran Video

  • Youtube terus dadi Situs web paling digoleki # 2 kajaba Google. Pelanggan nggoleki platform kasebut kanggo solusi… pitakonane yaiku ana utawa ora.
  • Video bisa mbantu nyederakake proses utawa masalah sing rumit banget sing mbutuhake teks lan citra liyane supaya bisa dingerteni. Video panjelasan terus nyebabake konversi kanggo perusahaan.
  • Video nawakake kesempatan kanggo raos liyane… Ndeleng lan ngrungokake nambah pesen lan kepiye pamirsa ngerti.
  • Video drive tarif klik-tayang sing luwih dhuwur ing iklan, asil mesin telusuran, lan nganyari media sosial.
  • Wong sing duwe kepemimpinan pamikiran lan testimoni pelanggan nyedhiyakake luwih akeh intim pengalaman nalika banyolan, daya tarik, lan kapercayan bisa luwih disampekake karo sing nonton.
  • Video bisa luwih akeh nyenengake lan melu tinimbang teks.

Statistik Pemasaran Video

  • 75 yuta wong ing AS nonton video online saben dina
  • Pamirsa tetep 95% pesen nalika ana ing video dibandhingake karo 10% nalika maca ing teks
  • Video sosial ngasilake 1200% luwih akeh saham tinimbang teks lan gambar sing digabung
  • Video ing Kaca Facebook nambah keterlibatan pangguna pungkasan dadi 33%
  • Mung nyebutake tembung video ing baris subyek email nambah tarif klik-tayang nganti 13%
  • Video ndorong 157% lalu lintas organik saka Kaca Hasil Mesin Telusuran
  • Video semat ing situs web bisa nambah lalu lintas nganti 55%
  • Pemasar sing nggunakake video nambah pendapatan 49% luwih cepet tinimbang pangguna non-video
  • Video bisa nambah konversi kaca landas kanthi 80% utawa luwih
  • 76% profesional pemasaran rencana nggunakake video kanggo nambah kesadharan merek

Kaya strategi konten liyane, gunakake video kanggo mupangat maksimal. Pemasar ora prelu duwe satus video ing njaba ... sanajan mung ringkesan kepemimpinan pamikiran babagan perusahaan, video panjelasan sing nerangake babagan angel, utawa testimoni klien bisa menehi pengaruh luar biasa ing strategi pemasaran digital sampeyan.

Siji bab sing dakkepengini ing infographic iki yaiku manawa perhatian manungsa dadi kurang saka iwak emas. Pancen ora ngono. Aku mung nonton kabeh program sajrone akhir minggu ... meh ora ana masalah karo perhatian! Apa sing kedadeyan yaiku konsumen ngerti yen duwe video pilihanipun, dadi yen sampeyan ora narik kawigaten lan nyimpen ing video, dheweke bakal pindhah menyang panggon liya sajrone sawetara detik.

Video Marketing

Mangkene infographic, Pentinge Pemasaran Video, saka IMPACT.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.