7 Video Sampeyan Kudu Nggawe Kanggo Nambah Hasil Marketing

media sosial video

60 persen pengunjung situs bakal nonton video dhisik sadurunge maca teks ing situs sampeyan, kaca kebangkrutan, utawa saluran sosial. Pengin nambah keterlibatan karo jaringan sosial utawa pengunjung web? Gawe sawetara video sing apik kanggo target lan dituduhake karo pamirsa. Salesforce nggabungake infographic sing apik iki kanthi spesifikasi ing 7 panggonan kanggo nggabungake video kanggo ngasilake asil pemasaran:

  1. Nyedhiyakake a video sambutan ing kaca Facebook sampeyan lan terbit ing bagean About. Sampeyan bisa nambah video iki saka perpustakaan video sing wis diunggah menyang kaca. Pesthekake uga kalebu domain sampeyan kanggo nggawa pengunjung bali menyang kaca omah.
  2. Secara berkala nuduhake video ing Twitter ing ngendi sampeyan ngrembug topik utawa nuduhake panjelasan babagan merek, produk lan layanan. Video sing dituduhake ing Twitter ditampilake ing kothak media sidebar ing kaca sampeyan.
  3. Pin video ing Pinterest ing papan topik sing relevan kanggo nambah tampilan ing saluran Youtube sampeyan. Lan mesthi, ngoptimalake saluran Youtube sampeyan kanggo ngarahake lalu lintas liwat jalur konversi.
  4. Tambah video menyang profil LinkedIn sampeyan sing nampilake bakat, merek, produk lan / utawa layanan sampeyan.
  5. Aktifake Ndeleng Telusuran Saluran ing Youtube lan tambahake Trailer Saluran. Iki video sing diputer kanggo wong sing durung langganan. Dorong wong supaya langganan saluran liwat video iki.
  6. Tambah testimoni video menyang kaca kebangkrutan kanggo nambah keaslian lan kapercayan menyang ajakan tumindak ing kaca kasebut.
  7. Tambah video menyang kaca ngarep perusahaan sampeyan (utawa uga link saka saben kaca) sing nerangake perusahaan lan produk utawa layanane.

Aja kakehan mikir video iki! Rekomendasi sampeyan supaya video sampeyan antara 30 detik lan 2 menit nalika nggunakake kaya iki kanggo ngrampungake aset digital liyane. Priksa manawa kualitas swara sampeyan apik banget lan video kasebut tetep cocog karo ajakan tumindak ing pungkasan. Tindakake video supaya otentik karo wong asli lan lokasi nyata - polesan komersial televisi utawa latar mburi layar ijo phony ora bisa ditampa nalika nggabungake video menyang strategi sosial utawa web.

Ana akeh cara kanggo nggabungake video menyang strategi pemasaran online. Sampeyan bisa nambah video menyang media sosial, kaca sales, marketing konten, layanan pelanggan, lan liya-liyane kanggo nambah kemungkinan target audiens bakal nggunakake pesen lan njupuk tindakan.

Iki infographic, 7 Cara Nggabungake Video menyang Kampanye Pemasaran, saka Salesforce Kanada.

Strategi Pemasaran Video