Statistik Pemasaran Video sing Sampeyan Ora Dikenal!

Statistik Pemasaran Video

Apa video sosial, crita saben dinane, video wektu nyata, utawa strategi video liyane, kita urip ing jagad sing luwih akeh konten video sing diprodhuksi lan dikonsumsi tinimbang sejarah. Mesthine, iku minangka kesempatan sing apik lan tantangan sing gedhe banget amarga akeh konten video sing diprodhuksi lan ora nate dideleng. Infographic iki saka Situs web Builder.org.uk mbukak statistik pemasaran video paling anyar.

10 Fakta babagan Pemasaran Video

  • 78.4% pangguna Amerika Serikat nonton video online
  • Wong lanang nggunakake 44% luwih akeh wektu tinimbang wanita ing Youtube
  • Umur 25-34 ing Amerika Serikat nduweni penetrasi panampil video paling dhuwur ing 90%
  • Setengah kabeh wong Amerika (164.5 yuta) nonton TV digital ing taun 2016
  • 72% pemasar sosial pengin sinau pemasaran video
  • Video ing media sosial nambah nuduhake sepuluh tikel
  • Miturut Facebook, ing taun 2018, 90% konten bakal adhedhasar video
  • 96% kabeh pemasar nandur modal ing pamasaran video ing 2016
  • 70% agensi iklan percaya iklan video padha utawa luwih efektif tinimbang TV
  • ROI penghasilan reged video relatif saka TV 1.27 kali luwih dhuwur yen digunakake karo TV

Ora ana kebeneran yen kita ora ngupayakake ngowahi Studio podcast Indianapolis dadi studio video lengkap kanthi kapabilitas wektu nyata. Kita terus ndeleng asil sing apik karo video - kita mung kudu luwih cepet ngalih supaya bisa nggunakake. Tantangane yaiku piranti lunak lan perangkat keras sing dibutuhake kanggo nyuda rega nalika nggabungake sawetara kemampuan siaran sing apik tenan kanggo web. Yen nyilem banget, kita bakal mbayar akeh banget. Nanging yen telat nyilem, mula kita bakal kliwat momentum!

Kaya biasane, aku bakal nuduhake arah sing dituju karo sampeyan!

Statistik Pemasaran Video

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.