Pemasaran Video: Bukti Sosial Nomer

Bukti Sosial Pemasaran Video

Dina iki aku ketemu karo klien lan ngrembug kesempatan supaya bisa nyalip para pesaing sing nggunakake video.

Perusahaan kasebut duwe merek kuwat sing dipercaya online lan ora ana sangsi manawa produksi video bakal ngasilake lalu lintas luwih langsung, lalu lintas telusuran luwih akeh lan - pungkasane - mbantu wong-wong mau nerangake luwih akeh babagan nilai langganan layanan kasebut menyang prospek.

Video dadi luwih populer karo pamirsa umum ing saindenging jagad. Yen entuk dhuwit, kabeh nyoba nyoba ngiris irisan kasebut pemasaran video pie roso. Sawetara malah nyoba kanggo manggang dhewe.

Bubobox

Statistik Pemasaran Video

Situs web kanthi strategi pemasaran video sing apik bisa nambah peringkat ing kaca pisanan asil Google nganti 53 kali.

Forrester

Listing video sing ditampilake ing pengalaman telusuran uga Tingkat klik-tayang 41 persen sing luwih dhuwur tinimbang pesainge.

Tujuane

infographic video 1 3

One comment

  1. 1

    Kanggo bagean nalika nerangake Google Analytics, kaca landas kanthi video sing cendhak nanging manis bisa digunakake! Kaya sing dituduhake manawa tingkat bouncing sing murah banget dibandhingake karo kaca liyane situs kanthi teks dawa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.