Kepiye Sampeyan Mbenerake Strategi Pemasaran Video?

infographic video

Ora mung bukti anekdot sing ndhukung panggunaan video, nanging ilmu video sing narik perhatian lan emosi pamirso utawa pelanggan. Kita wis meksa kabeh klien supaya bisa pindhah menyang video lan wis disuntikake ing situs ... saka video panjelasan produk, animasi rumit, kanggo testimoni pelanggan lan cara umum… video terus nambah keterlibatan lan konversi situs klien kita.

Ora mung video nyedhiyakake peningkatan pangerten pengunjung babagan produk utawa layanan 74% dibandhingake karo gambar, nanging uga nambah kemungkinan pengunjung tuku produk utawa layanan kanthi 64%.

iki infographic saka Quicksprout mlaku liwat kabeh sing dibutuhake kanggo mbenerake investasi pemasaran ing video. Ora ana maneh video sing investasi 5 digit! Ora umum yen duwe profesional, video sing diproduksi kanthi apik, regane kurang saka $ 10 ribu - sanajan nganggo swara lan animasi.

video-marketing-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.