Napa Sampeyan Kudu Nggawe Strategi Pemasaran Video ing 2015

pemasaran video 2015

Video saiki wis digawe dadi saben interaksi sing digawe online. Saka wiwitan feed video langsung ing Twitter nganggo Meerkat, popularitas video terus ing Facebook lan Instagram, lan aksesibilitas video definisi tinggi ing saben piranti seluler. Kasunyatane, setengah saka kabeh lalu lintas video saiki diarahake menyang ponsel utawa tablet - iku tuwuh sing luar biasa.

Lan ora mung video sing populer utawa adhedhasar konsumen. Luwih saka 80% saka eksekutif senior nonton video liyane tinimbang taun kepungkur lan telung kuartal saka eksekutif nonton video sing gegandhengan karo karya saben minggu! Lan diwenehi pilihan, 59% eksekutif luwih seneng nonton video tinimbang maca artikel. Dadi manawa sampeyan minangka perusahaan B2C utawa B2B, video dadi penting ing strategi pemasaran digital.

Duwe video nambah tarif mbukak, nambah tarif klik-tayang, lan nyuda tarif langganan pemasaran email. Video ditemokake efektif dening para pemasar kanggo kesadaran merek, generasi timbal, lan keterlibatan online. Pemasaran video dadi populer lan efektif sing wis dijenengi HighQ 2015 Taun Pemasaran Video!

Statistik Pemasaran Video

Babagan HighQ

HighQ nawakake platform kolaborasi, penerbitan, kamar data lan solusi rajin kanggo perusahaan.

3 Komentar

  1. 1

    Grafik info sing luar biasa yaiku kanggo ngerteni efektifitas pemasaran video lan kabeh wis diterangake kanthi hebat lan gampang. Dadi, aku yakin manawa menehi informasi babagan grafis iki, kabeh wong bakal ngerti sebabe pemasaran video penting kanggo bisnis lan kenapa pemasaran video saya tambah akeh saben dina. Matur suwun Douglas sing nampilake grafis info sing apik banget lan muga-muga grafis info sing mbiyantu kaya iki bakal kerep ditemokake :)

  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.