Buku Panduan Pemasaran Video

intro buku tangan pemasaran video

Ing dina kepungkur aku ngandhani wong liya yen aku mbayangake dina sing saben kaca web kanggo situs web bakal duwe video utawa seri video sing cocog. Mbok menawa kosok baline ... saben video sajrone seri video ing situs kasebut bakal duwe kaca web sing cocog. Apa wae, Internet kanthi cepet ganti lan video wis sukses diterapake minangka bagean saka strategi pemasaran umume. Kesaksian pelanggan, video panjelasan, demonstrasi, lan video gaya kepemimpinan narik kawigatene nalika digawe kanthi apik lan dilebokake ing situs web umum.

Ing Infographic saka Prestige Marketing iki, dheweke nyedhiyakake sawetara statistik babagan kenapa video kasebut apik kanggo pemasaran:

  • Konten video semat bisa nambah lalu lintas situs web nganti 55%
  • Video sing dikirim ing Facebook nambah keterlibatan pamirsa karo kaca merek nganti 33%
  • 92% pamirso video seluler bakal nuduhake video karo wong liya
  • Kiriman kanthi video sing ditempelake bakal ditarik 3 kali luwih akeh link mlebu.

Buku Pegawe Pemasaran Video

One comment

  1. 1

    Infographic Keren. Jujur, aku mulai condhong karo jinis pemasaran sing luwih visual, video dadi siji. Grafis iki duwe sawetara tips apik lan gumun banget yen akeh pemasar nambahake iki menyang rencana nggawe konten.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.