Mulai Kampanye Pemasaran Video kanthi 3 Cara

Kampanye Pemasaran Video

Sampeyan bisa uga wis ngerti liwat anggur sing video minangka investasi sing migunani kanggo bisnis sing pengin nambah online. Klip kasebut apik banget kanggo nambah tarif konversi amarga luwih becik melu pamirsa lan ngirim pesen rumit kanthi cara sing efisien - apa sing ora disenengi?

Dadi, sampeyan kepengin ngerti kepiye sampeyan bisa miwiti kampanye pemasaran video? Kampanye pemasaran video bisa uga katon kaya proyek gedhe lan sampeyan ora ngerti langkah pertama sing kudu ditindakake. Aja keganggu, kita bakal menehi sawetara tips kanggo mbantu sampeyan.

1. Temtokake Pemirsa Sampeyan

Sadurunge miwiti piranti kanggo nggawe video, sampeyan kudu ngerti sapa sing dadi pamirsa. Yen sampeyan ora ngerti sapa sing pengin dituju video kasebut, mula bakal angel nggawe konten lan malah luwih elek, bisa uga bakal entuk bledug amarga ora ana sing pengin nonton.

Penting ngerti sapa pamirsa amarga dheweke bakal nonton video sampeyan. Dadi, kenal karo dheweke— apa sing disenengi, sing ora disenengi, apa sing lagi berjuang, lan carane sampeyan bisa menehi solusi kanggo masalah kasebut.

Bisa uga dheweke wis berjuang babagan nggunakake produk utawa layanan sampeyan, mula nggawe video sing nerangake babagan produk utawa merek sampeyan bakal dadi cara sing paling apik kanggo miwiti.

2. Nindakake Riset Kata Kunci

Kata kunci ora mung kanggo peringkat ing Google. Iki bisa migunani banget kanggo mesthekake yen video sampeyan bisa ndeleng kanthi padha karo peringkat dhuwur ing mesin telusuran. Nalika ngetik ing garis telusuran ing Youtube, sampeyan bakal nemokake kothak molor sing kebak saran.

Saran kasebut migunani kanggo video sampeyan amarga nuduhake apa telusuran populer. Sawise ngerti babagan tembung kunci sing digoleki, sampeyan bisa nggawe konten ing tembung kasebut lan nggawe sing pengin dideleng.

Sampeyan bisa ngoptimalake SEO ing video kanthi nggunakake gambar cilik, judhul, lan katrangan sing narik kawigaten babagan sing digoleki para pamirsa. Cukup gunakake tembung kunci miturut kothak utawa judhul katrangan.

3. Entuk Bantuan Saka Sawetara Piranti

Internet kebak sumber daya sing akeh banget. Kanggo saben masalah, kemungkinan gedhe sampeyan bakal nemokake solusi ing Google. 

Yen sampeyan pengin nggawe video nanging ora ngerti kepiye, aja nganti nyegah sampeyan miwiti. Video bisa uga katon kaya investasi sing gedhe banget lan bisa uga katon apik, nanging sampeyan bakal bisa percaya utawa ora alat kanggo nggawe video sing terjangkau utawa malah gratis.

Sampeyan ora kudu dadi ahli pemasaran video kanggo nggawe video dhewe. Sanajan sampeyan lagi miwiti, sampeyan bisa ngakses macem-macem alat kanthi online.

Saiki sampeyan duwe ide angel babagan sing bakal disiapake kanggo miwiti kampanye pemasaran video saiki. Dadi, wiwiti dhaptar tembung kunci kasebut lan goleki sapa pamirsa sampeyan. Sawise sampeyan ngrampungake wong loro kasebut, saiki wayahe miwiti nggawe video sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.