Video: Strategi Telusuran Lokal minangka Kunci kanggo Merek Gedhe

optimisasi telusuran lokal

Kiriman anyar sing ditindakake 6 Kesalahpahaman Tembung Kunci nganggep salah paham manawa bisnis nasional utawa internasional kudu ngindhari pencarian lokal. Ora mung salah paham, nanging uga kesalahan sing gedhe. Nggawe strategi SEO sing menehi peringkat regional bisa uga kurang kompetitif, mbutuhake sumber daya sing sithik, lan nambah pengembalian umum. Lan sampeyan ora menehi peringkat peringkat ing tembung kunci utawa frase non-geografis. Kosok baline, peringkat kanthi lokal bisa nyebabake pangkat sampeyan nasional lan internasional.

Gambar Video ngasilake infographic video sing hebat iki kanggo Balihoo, panyedhiya teknologi otomasi pemasaran lokal lan layanan kanggo merek nasional kanthi kabutuhan pemasaran lokal.

Panelusuran lokal ora diwatesi kanggo wong sing ngetik istilah geografis ing kolom telusuran. Elinga yen kemajuan anyar ing algoritma telusuran nggunakake jaringan sosial kanggo menehi peringkat lan nampilake asil sing relevan. Ora kaget yen mayoritas jaringan sosial sampeyan jejer karo geografis - mula mesthi asil bisnis lokal bakal munggah ing ndhuwur. Ora mung iku, nganggo utawa tanpa tembung kunci geografis, Google nggunakake lokasi geografis sampeyan kanggo nyetel asil sing sampeyan lakoni.

One comment

  1. 1

    Bisnis kanthi ukuran apa wae kudu ngrampungake profil telusuran lokal. Iki bisa mbantu nambah visibilitas ing mesin telusuran lan mbantu nggawe portofolio link. Mung amarga sampeyan ngrungokake pamirsa nasional ora ateges sampeyan ora bisa njupuk kauntungan saka profil lan direktori kasebut. Anggota pamirsa target lokal uga nggoleki sampeyan.  

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.