Cara Nggunakake Video kanggo Marketing Bisnis Real Estate Cilik

Pemasaran Video Real Estate
Wacan: 5 menit

Apa sampeyan ngerti pentinge pemasaran video kanggo ngarsane online sampeyan bisnis real estate?

Ora preduli sampeyan dadi pembeli utawa penjual, sampeyan butuh identitas merek sing dipercaya lan duwe reputasi kanggo narik klien. Akibate, persaingan ing marketing real estate angel banget lan sampeyan ora bisa gampang nambah usaha cilik.

Untunge, pemasaran digital nyedhiyakake bisnis kanthi kabeh ukuran kanthi macem-macem fitur sing migunani kanggo nambah kesadaran merek. Pemasaran video minangka strategi penting ing pemasaran digital lan migunani kanggo kabeh industri, utamane real estate.

Yen sampeyan pengin sinau sawetara tips video marketing sing gampang digunakake kanggo ningkatake bisnis real estate cilik, tetep maca artikel iki.

Nemtokake Tujuan Sampeyan lan Nggawe Rencana Mutu

Pisanan, sampeyan kudu ngerti yen ora bisa miwiti nggawe video tanpa tujuan lan rencana. Pemasaran video minangka tugas sing larang regane larang banget lan mbutuhake strategi sing tuntas lan akurat. 

Sadurunge miwiti pemasaran video, luangake wektu kanggo nemtokake target lan nggawe rencana kanggo nggayuh. Sampeyan kudu ngerti apa sing pengin dituju lan nalika entuk asil sing dikarepake.

Ing ngisor iki sawetara target khas sing bisa dipikirake:

  • Jumlah tampilan video saben wulan
  • komentar
  • enggo bareng
  • Nyenengi
  • Tarif pertunangan
  • Tarif konversi

Kanggo ngerteni nesu sing cukup, sampeyan bisa uga kudu nggolek kompetisi kanggo ngerteni asil saka pesaing real estate sampeyan.

Yen sampeyan nemtokake target, sampeyan bisa ngrancang rencana sing cocog. Coba gawe strategi sing kuwat lan tetepake. Mesthine, amarga sampeyan pamula, sampeyan bisa uga kudu revisi ing tahap tengah.

Setang Anggone Realistis

Langkah sabanjure yaiku ngramal jumlah dhuwit sing dibutuhake kanggo ngleksanakake real estate strategi pemasaran video.

Langkah iki perlu kanggo mutusake babagan kualitas video sampeyan. Elinga yen nggawe video sing apik kudu akeh alat, lan sabanjure, sampeyan kudu nyawisake anggaran sing cukup.

Sampeyan ora kudu kuciwa yen ora bisa mbayar anggaran sing cukup; sampeyan bisa miwiti nganggo video gaweyan ing omah lan piranti lunak editing video gratis.

Coba sinaoni tips DIY kanggo nggawe video kanggo nyuda biaya. Sampeyan bisa kanthi cepet golek alat premium lan video liyane profesional kanggo bisnis.

Temtokake Gaya Unik

Disaranake banget supaya duwe gaya unik ing pemasaran digital, utamane ing video. Gaya konsisten karo gaya iki mbantu pamirsa ngakoni nalika sawetara wektu.

Gaya sampeyan, kalebu warna, nada swara, jinis crita, lan liya-liyane, nggambarake karakteristik merek sampeyan. Coba jelasake babagan sing apik kanggo narik perhatian para pamirsa. Sampeyan uga bisa entuk umpan balik saka pamirsa kanggo ngoptimalake gaya video.

Sampeyan uga bisa nemtokake tema feed kanggo kiriman media sosial. Iki tegese nalika pengunjung ndeleng feed sampeyan, kiriman kasebut duwe tema umum. Iki minangka cara sing apik kanggo narik perhatian para pamirsa ing kunjungan pertama. Contone, sampeyan bisa ndeleng tema feed ing ngisor iki ing Instagram:

Omah lan lokasi Instagram

Kaya sing sampeyan ngerteni, postingan nggawe gaya sakabehe bebarengan. Sampeyan bisa ngatur macem-macem tema kanggo pemasaran video real estate.

Humanisasi Video Real Estate Sampeyan

Wis kabukten manawa sampeyan luwih grapyak karo pamirsa, tingkat keterlibatan sampeyan luwih dhuwur.

Iki luwih penting nalika tuku lan adol kondo utawa apartemen. Duwe omah minangka salah sawijining pengalaman pribadi sing paling apik sing nyakup emosi lan prilaku sing nyenengake.

Dadi, sampeyan kudu nyakup emosi kasebut menyang video lan crita babagan kabeh masalah para pamirsa.

Contone, coba simpati karo pamirsa babagan rega lan inflasi sing dhuwur. Cukup, sampeyan kudu nggawe video real estate kanggo nggawe pengunjung percaya yen sampeyan mikir kaya dheweke.

Pilih Platform sing Tepat Kanggo Pemasaran Video

Sampeyan kudu ngerti manawa saben saluran digital duwe pamirsa dhewe, mula sampeyan kudu nuduhake video ing platform sing cocog kanggo real estate.

Contone, LinkedIn minangka saluran sosial sing berorientasi ing lapangan kerja, lan akeh profesional real estate duwe akun kasebut. Asile, luwih becik sampeyan nuduhake video ing platform iki.

Platform media sosial paling dhuwur kayata Facebook, Instagram, lan Twitter penting banget kanggo pemasaran video sampeyan. Contone, Instagram duwe macem-macem fitur sing migunani kanggo pemasaran video kaya postingan feed, Crita, Video Langsung, IGTV, lan Reels. Sampeyan kudu nggunakake paling maksimal saka fitur kasebut supaya bisa maksimal.

Jadwalake Video Real Estate Sampeyan

Video tanggung jawab kanggo persentase lalu lintas sosial sing cukup gedhe. Akeh video kasebut digawe dening merek, mula penting sampeyan supaya luwih maju tinimbang pesaing.

Pangguna dibombardir video kanthi akeh, lan kemungkinan sampeyan bisa ditemokake isih kurang. Salah sawijining cara kanggo nambah visibilitas lan nyedhiyakake video ing mata pangguna sing luwih akeh yaiku kanthi gawe jadwal.

Jam online paling dhuwur sing mayoritas wong nggunakake platform media sosial beda-beda miturut platform lan uga industri. Contone, wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram beda karo Twitter.

Dadi luwih becik sampeyan nggunakake alat penjadwal media sosial kanggo ngirim ing wektu sing paling apik kanggo industri sampeyan lan entuk tarif keterlibatan sing luwih dhuwur kanggo video sampeyan.

Mangkene conto gawe jadwal Crowdfire:

Penjadwal Media Sosial kanthi Crowdfire

Gunaake Kekuwatan Paseksen

Reputasi merek minangka kunci kanggo nyengkuyung prospek dadi pelanggan. Cara sing migunani yaiku ngeculake pelanggan sadurunge ngomong karo sampeyan. Kesaksian penting banget kanggo bisnis cilik amarga duwe kapercayan lan nggawe prospek anyar dadi nyaman.

Yen pelanggan dadi pemilik omah sing seneng, mesthine bakal ngomong babagan merek sampeyan. Sampeyan kudu terus nyambung karo dheweke lan malah menehi insentif kanggo kampanye testimoni. Coba wenehi video testimoni kasebut ing homepage situs web sampeyan supaya dheweke ngerti pendapat sing penting.

Mangkene conto testimoni sing apik saka Youtube:

Ngoptimalake Suwene Video Sampeyan

Malah dawa video sampeyan bisa mengaruhi ROI pemasaran video real estate sampeyan. Umume, pangguna sosial seneng video sing cendhak lan manis. Mula, fitur video cendhak kaya Reels utawa TikTok saya rame.

Mesthine, dawa video sing optimal gumantung karo industri sampeyan lan platform sing lagi dituduhake. Kanggo miwiti, sampeyan bisa nimbang video 2 menit ukuran video sing optimal.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe video sing luwih dawa kanggo platform kaya Youtube lan IGTV banjur nuduhake versi video sing disingkat kasebut ing platform liyane. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngajak para pamirsa mriksa profil sampeyan ing platform liyane.

Analisis Kinerja Pemasaran Video Sampeyan

Elinga yen ora ana strategi sing tetep sampurna ing salawas-lawase. Minangka bisnis real estate cilik sing diwiwiti pemasaran video, sampeyan bisa uga kudu merevisi strategi saben kesempatan.

Coba analisa kinerja sampeyan lan temokake kekurangan lan kekuwatan. Yen sampeyan ngerti video sing paling apik lan paling apik, sampeyan bisa ngoptimalake video ing mangsa ngarep lan entuk ROI sing luwih dhuwur.

Mangkene conto alat analytics ing Twitter:

Twitter Analytics

Nguji A / B

Ora preduli sampeyan wis nggawe video, sampeyan kudu ngerti jinis video, katrangan, hashtag, lan liya-liyane sing disenengi para pamirsa. Tes A / B minangka cara sing migunani kanggo ngerti reaksi pamirsa kanggo macem-macem item ing postingan media sosial / situs web.

Contone, sampeyan bisa ngganti hashtag kanggo video tartamtu lan ngirim versi loro kanggo nglacak reaksi pengikut sosial sampeyan. Iki wis kabukten minangka cara sing apik kanggo ngoptimalake kiriman miturut kapentingan pamirsa.

pambocoran: Martech Zone wis nyakup tautan afiliasi kanggo Crowdfire.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.