Video: Cara Nerbitake Blog ing Twitter

twitterfeed

Aku rampung video iki bengi kanggo nyedhiyakake klien instruksi babagan cara nerbitake blog ing Twitter liwat Twitterfeed lan feed RSS. Iki ditrapake kanggo aplikasi apa wae karo feed RSS, mula uga dakkira nuduhake ing kene!

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hi Dan,

      Aku ora yakin apa maksud sampeyan, mesthine Twitter dudu RSS. Nanging, nerbitake saka RSS menyang Twitter minangka cara sing efektif banget kanggo umumake blog sampeyan (utawa media liyane sing nggunakake feed).

      Doug

  2. 3

    Masalahku yaiku ora ana gunane apa-apa kanggo aku. Yen aku pengin ngerti nalika ngirim postingan ing blog sampeyan, aku bakal langganan feed RSS. Sanajan sawetara drajate bisa mangsuli pitakon "Apa sing daklakoni?", Jawaban "mung dikirim X menyang blogku" bisa dijawab kanthi cara liyane.

    Ora ilang aku, mula sawetara wong sing nggunakake RSS, lan sampeyan bakal tekan wong sing nggunakake Twitter nanging ora RSS kanthi nggunakake twitterfeed. Nanging Twitter uga ora dadi agregator feed. Yen ana wong sing nindakake iki, luwih becik aku duwe duwe rong akun Twitter - siji sing mung digawe manungsa, lan siji tumindak agregat kanthi uga nuduhake tweet feed RSS sing digawe kanthi otomatis. Nanging, akeh tugas ing pungkasan sumber.

    Cetha, amarga iki ngganggu aku luwih saka umume wong, aku uga bisa ngrampungake iki ing pungkasan lan nggunakake klien Twitter sing nyaring tweet twitterfeed, lan bisa uga skrip GreaseMonkey kanggo nindakake sing padha ing antarmuka Twitter.com.

    Nanging, ing pangertene sing luwih umum, masalah nggunakake twitterfeed kanggo tweet kanthi otomatis judhul kiriman lan URL dudu konten, yaiku meta-data. Aku ora masalah yen ana wong tweet Twitter sing ringkesan postingan blog sing dawa (dudu kanggo nggoda utawa mung subyek), banjur link menyang kiriman lengkap. Sing sejatine bakal nambah nilai, lan ora bisa ditemokake nalika ndeleng judhul kiriman ing RSS reader.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.