Video: Cara Kerja Media Sosial

nari media sosial

Kabeh diwiwiti kanthi siji… mula ora bisa dibantah.

 

5 Komentar

  1. 1

    Ora yakin iki ana gandhengane karo Media Sosial babagan pemasaran / PR. Ana wong sing upload video nari wong lanang, lan sawetara wong liyane nari bareng dheweke. Iki ora apik tenan utawa nggumunake - aja nganti luwih gedhe tinimbang apa sejatine. Rapi lan adhem.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.