Video: Cara Kerja Media Sosial

nari media sosial

Kabeh diwiwiti karo siji… mula ora bisa dibantah.

 

5 Komentar

  1. 1

    Ora yakin iki ana hubungane karo Media Sosial babagan marketing / PR. Ana wong sing ngunggah video wong lanang sing nari, lan sawetara wong liya nari bebarengan karo dheweke. Iki ora nggumunake utawa nggumunake - aja nggawe luwih saka apa. Iku apik lan kelangan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.