VIDEO: Kucing Gendheng, Yahudi Lemak & Kesadaran & Keterlibatan Link USCTO

VIDEO: Kucing Gendheng, Yahudi Lemak & Kesadaran & Keterlibatan Link USCTO

Apa Kucing Ngremes lan Yahudi lemu wis padha karo sing diangkat dadi Presiden Megan Smith? Lan apa sing dicritakake babagan pemasaran?

Minangka wong sing wis ngukur obrolan kabeh ing SXSW sajrone telung taun, aku mutusake nggawe eksperimen taun iki kanthi mbandhingake ilmu data (yaiku ngrungokake sosial) karo conto data (yaiku mlaku ing dalan kaping 6 karo kru kamera lan takon wong takon konyol).

Punika kedadosan:

Saiki, apa iki pertama kaline wong sing nglaporake menyang Barack Obama digunakake ing panelitian data pemasaran bebarengan karo kucing lan wong sing ngirimake perkara sing konyol ing Instagram minangka pitakonan sing durung dak wangsuli. Nanging hei, iku Internet.

Apa sing sampeyan lakoni ing SXSW taun iki? Nuduhake pikirane ing komentar ing ngisor iki. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.