Email Video: Wayahe Adol Golek Pribadi

Video kanggo Didol

Kanthi krisis COVID-19, kemampuan tim sales njaba njaga hubungan pribadi karo prospek lan klien ilang sewengi. Aku percaya tenan yen salaman minangka elemen penting kanggo proses penjualan, utamane karo keterlibatan sing luwih gedhe. Wong kudu bisa ndeleng mripat lan maca basa awak supaya bisa percaya marang investasi sing wis digawe lan mitra sing dipilih.

Kanggo ngrumusake masalah, masa depan ekonomi kita dadi masalah. Asile, tim adol berjuang nutup transaksi ... utawa malah njaluk perusahaan nanggapi. Aku lagi nggarap startup saiki kanthi atusan ewu dolar sing wis ana ing jalur pipa… lan kesepakatan pertama wis mundur tanggal kasebut. Amarga kita ngewangi perusahaan kanthi otomatisasi lan integrasi, mula mula dadi jaman kangelan kita ngerti yen bisa mbantu wong-wong mau.

Video kanggo Platform Sales

Ngandika, kita lagi ngetrapake solusi email video kanggo ngrewangi tim sales kanthi ningkatake keterlibatan karo prospek lan pelanggan. Video ora dibandhingake karo wong, nanging nyedhiyakake kesempatan sing luwih menarik kanggo ngobrol kanthi pribadi karo calon pelanggan utawa pelanggan.

Platform video kanggo dodolan duwe sawetara fitur umum:

  • Rekam - ngrekam video pribadi liwat desktop, plugin browser, utawa aplikasi seluler.
  • Integrasi CRM - cathet email menyang timbal, kontak, akun, kesempatan, utawa kasus.
  • Penambahan - sunting video lan tambahake overlay lan saringan.
  • Tandha - ngawasi keterlibatan video wektu nyata lan nampa tandha.
  • Artikel-artikel wonten - integrasi landing page kanggo ndeleng lan nanggapi video kasebut. Sawetara uga duwe integrasi kalender kanggo gawe jadwal.
  • Report - ngukur efektifitas kanthi Laporan lan Dashboard khusus.

Mangkene platform sing luwih populer:

  • BombBomb - Ngrekam, ngirim, lan nglacak email video kanthi cepet lan gampang supaya bisa ditemokake ing kothak mlebu prospek ', pelanggan' lan karyawan.

  • Covideo - Rekam lan kirim video khusus sing nambah tarif nanggepi, nambah kesempatan dodolan lan nutup transaksi liyane

  • Dubb - Tumbuh bisnis kanthi kaca video sing bisa ditrapake sing bisa dikirim ing endi wae kanthi pratinjau GIF. 

  • Loom - Ngirim Loom luwih efisien tinimbang ngetik email sing dawa utawa ngentekake dina ing rapat supaya ora ngobrol kanthi real-time.

Loom - Nuduhake Video

  • OneMob - Nggawe kaca kanthi cepet menyang Melu prospek, pelanggan, mitra lan karyawan

  • vidREACH - vidREACH minangka platform video email lan keterlibatan dodolan sing dipersonalisasi sing ngewangi para bisnis ngupayakake para pamirsa, nggawa luwih akeh pituduh lan luwih akeh transaksi.

vidreach Prospecting Video Outreach

Video kanggo Strategi Penjualan

Kothak mlebu saben wong wis tumpukan saiki lan masarakat angel nyaring bahan sing sejatine bisa menehi gaweyan. Mangkene saran pribadi babagan nggunakake video kanggo adol:

  1. Garis Subjek - Sijine video ing subyek kanthi nilai sing sampeyan lakoni.
  2. Dadi Singkat - Aja sampah wektu wong. Praktekna apa sing bakal sampeyan ucapake lan langsung tekan titik kasebut.
  3. Nyedhiyakake Nilai - Ing wektu sing durung mesthi, sampeyan kudu menehi regane. Yen sampeyan mung nyoba nggawe adol, mula ora bakal dianggep.
  4. Bantuan Offer - Nyedhiyakake kesempatan kanggo prospek utawa klien sampeyan supaya bisa ngetutake.
  5. Wear - Gunakake kamera web lan mikropon sing apik. Yen sampeyan ora duwe mikropon sing apik, headset bakal asring aktif.
  6. Video Seluler - Yen sampeyan ngrekam liwat ponsel, coba rekam ing mode lanskap amarga wong bakal mbukak iki ing email, bisa uga ing desktop yen ana ing kantor omah.
  7. Klambi kanggo Sukses - Celana kringet lan yoga bisa dadi klambi kantor paling apik ing omah, nanging kanggo nambah kapercayan, saiki wayahe adus, cukur, lan macak supaya sukses. Sampeyan bakal nggawe sampeyan luwih yakin lan sing nampa uga bakal dadi kesan.
  8. latar mburi - Aja ngadeg ing ngarep tembok putih. Kantor sing duwe warna ambane lan anget ing mburi sampeyan bakal luwih ngundang.

Video kanggo Contone Sales

Mangkene conto video sing mung direkam minangka demonstrasi kanggo artikel iki:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.