Humanisasi Merek Sampeyan Liwat Video Conversational

nggawe video pribadi

Video wis tuwuh kanthi cepet lan cepet ing pasar konsumen ing taun-taun pungkasan, lan bakal cepet ngganti teks tinulis minangka mode komunikasi dominan liwat web. Nielson nglaporake manawa ing 2011, aliran video munggah 31.5 persen saka taun sadurunge, ndemek 14.5 milyar uap, kanthi luwih saka 2 milyar tampilan video saben dinane. Iki nggawe video dadi umum kaya download musik, nuduhake foto lan email.

Mangkene video apik saka ReelSEO ing topik:

Kanthi nggunakake kekuwatan video, perusahaan bisa ngatasi ambang sing dibutuhake kanggo nggawe pengunjung dadi pelanggan… sambungan pribadi. Mangkene sawetara tips kanggo video obrolan:

  • Aja skrip video sampeyan. Temokake sawetara cathetan dhasar lan guneman karo kamera. Ora kudu sampurna (lan kudune ora sampurna).
  • Tansah Panjenengan video cendhak… 1 nganti 3 menit. Terus terang, supaya wong ora bakal nonton. Yen video sampeyan wis suwe, gunakake celah lan coba nyepetake klip kasebut. Asring, sampeyan bisa ngilangi video kanthi cepet.
  • Entuk perusahaan video kanggo nggarap profesional intro lan outro supaya sampeyan bisa gampang nyampur video karo piranti lunak produksi video desktop kaya iMovie or Windows Movie Maker.
  • Cathet ing definisi tinggi lan nganggo kamera video sing apik. IPhone bisa uga akeh!
  • Tutup video sampeyan tanpa adol kanthi menehi katrangan marang wong liya babagan carane bisa ngatasi sampeyan, supaya bisa entuk informasi luwih lengkap, lsp. Wong saben dina ndeleng iklan lan ora digatekake… aja nggawe komersial!
  • Nglampahi wektu kanggo nulis a judhul sing apik kanggo video sampeyan lan gunakake tembung kunci kanthi efektif. Youtube minangka mesin telusuran paling gedhe nomer loro!

BTW: Ing Martech Zone, kita ngerti iki minangka salah sawijining elemen situs sing kurang. Kita durung entuk formula sing pas… nanging tetep wae, wis teka!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.