Keterlibatan Video dening Piranti

film kanthi piranti

Kanthi video sing terus meningkat, sampeyan bisa uga mikir manawa tumindak ora beda banget karo piranti menyang piranti. Nanging, sejatine ana bukti sing saliyane. Ooyala ngluncurake laporan triwulanan sing nganalisis prilaku ndeleng ing antarane 100 yuta pangguna. Wistiya wis ngluncurake infographic iki sing nggambarake temuan data.

tumindak video miturut piranti

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.