Selehake Editor Video kanggo Salah Iki Kanthi Audio Synch

video Editing

Minggu kepungkur iki, aku lagi nyusun remen testimoni pelanggan kanggo klien. Videografer sing dikerjakake apik banget, nyedhiyakake kabeh video lan audio mentah kasebut nalika pengin nggabungake video ing mbesuk. Dheweke nuduhake file MXF mentah karo aku supaya bisa diunduh lan aku langsung ngerti yen aku ora bisa ngatasi.

Pikirane aku mung arep pop video mentah ing iMovie, nglumpukake obrolan, mbuwang intro, outro, lan trek audio, lan rampung. Nanging, videografer profesional entuk macem-macem sudhut saka kamera sing beda ... lan mung siji tampilan sing duwe audio premium. Iki normal yen sampeyan pro, nanging pancen luwih apik tinimbang aku.

Kanthi iMovie utawa Windows Movie Maker, aku mung duwe siji garis wektu video. Dadi, aku kudu nyunting saben sudut kamera kanthi sampurna, banjur coba coba cocogake video kasebut menyang trek audio - tugas sing mokal. Lan tanpa sudut kamera tambahan, video kasebut ora bakal menehi pengaruh. Wektu nelpon pro!

My videografer duwe studio cedhak kantor omahku, mula aku banjur mudhun lan ngobrol karo dheweke kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake. Dheweke sinau kanthi cepet babagan watesan piranti lunak editing video lan nuduhake kepiye carane bisa gampang nambah pirang-pirang trek video utawa trek audio sing beda menyang editor lan nyinkronake kanthi ngeklik tombol kasebut.

Sinkronisasi Audio Premiere Pro Audio Adobe

AJ nuduhake sawetara paket editing video favorit AJ sing ditawakake sinkronisasi klip:

  • Adobe Premiere Pro - minangka gambar ing ndhuwur piranti lunak editing video favorit AJ. Premiere Pro minangka piranti lunak editing video utama kanggo film, T, lan Web.
  • Komposer Pisanan - AVID minangka standar industri terkemuka kanggo nyunting film fitur, Acara, lan Iklan. Kasunyatan manawa nggawe versi gratis BESAR! (AJ uga AVID disertifikasi)
  • Hitfilm Express - Hitfilm express minangka editor indy. Gratis uga lan ora mung editor (kaya premier) nanging uga komposer (Sawise Efek) AJ biasane nyaranake sing iki minangka alternatif gratis.
  • Editor Video FilmoraPro - Aku wis nggunakake program konversi Wondershare lan bisa digunakake kanthi tanpa cacat. Aku ora yakin manawa paket editing video sing terjangkau padha apik - lan uga menehi sinkronisasi audio.

Sinkronisasi audio bisa nglacak trek nganggo audio lan cocog karo gelombang audio kanthi sampurna, sanajan kualitas audio ora cocog. Ing kasus iki, aku duwe siji trek video kanthi audio sing sampurna, lan siji uga kamera sing dijupuk. Piranti lunak kasebut ngidentifikasi kalorone lan cocog karo trek video kasebut kanthi sampurna. Dadi, AJ bisa muter sudut kamera kanthi tetep nglacak audio sing apik.

Sajrone sawetara menit, AJ wis siyap video sing dakupayakake dak jam-jaman. Iki pancen nggawe aku mikir maneh nggunakake iMovie kanggo nyunting video. Karo Pendhaftaran Adobe Creative Cloud lisensi, aku bisa ndownload lan sinau Premiere Pro… mula dakkira wis suwe aku upgrade!

Dadi manawa ana pirang-pirang klip video sing duwe audio sing sampurna, utawa uga pirang-pirang klip video lan lan klip audio tambahan saka perekam… paket kasebut bakal nyinkronake klip audio lan video kanthi sampurna dadi ora prelu!

Lan, kanthi macem-macem garis wektu video, sampeyan bisa nyelarasake lan milih tampilan sing pengin digawe video dadi luwih profesional lan pengaruh.

Cathetan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo Adobe Creative Cloud.



Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.