5 Tips Ngedit Video kanggo Pemasar

Tips Video kanggo Pemasar

Pemasaran video wis dadi salah sawijining cara paling apik ing pasar sajrone dasawarsa pungkasan. Kanthi rega peralatan lan program suntingan mudhun amarga umume digunakake, iki uga luwih larang. Produksi video bisa uga angel yen sampeyan nyoba kaping pisanan.

Temokake cara sing bener kanggo nyiyapake video kanggo pemasaran luwih angel tinimbang nyunting biasa. Sampeyan kudu nyelehake produk kanthi cahya sing paling apik nalika nggawe video sing apik banget. Sing penting sampeyan kudu nyunting video kanthi apik yaiku pengalaman. Luwih asring sampeyan nindakake iku kanthi luwih becik.

Ana sawetara alat lan trik kanggo nggawe sampeyan dadi editor video sing luwih cepet. Iki minangka dhaptar sawetara tips lan trik supaya sampeyan dadi pemasar sing luwih apik lan supaya video sampeyan bakal katon luwih apik.

Tips 1: Mulai Kasar

Ora ana gunanya ngatasi masalah wektu utawa tampilan video sadurunge sampeyan nggawe potongan kasar. Nggawe potongan kasar mung mbutuhake nyelehake kabeh klip sing paling apik ing urutan kronologis supaya sampeyan duwe ide sing atos babagan klip sing digunakake lan ing papan sing kudu ana. Sing bakal nggampangake nyunting lan menehi klip apa sing sampeyan butuhake.

Bagean iki ora bakal katon ayu. Sampeyan bakal duwe video sing ora diowahi kanthi urutan sing angel lan ora ana sing bakal bisa kerja bareng. Aja frustasi ing jalur iki amarga iki bagean sing video sampeyan durung miwiti diwiwiti.

Ngambil klip sampeyan lan nggawe supaya atos dadi papan sing paling apik kanggo miwiti. Ora prelu miwiti ngritik gaweyan sampeyan utawa nesu saiki. Pancen ora katon apik nanging mesthine kudu tumata.

Tip 2: Aja kakehan Sunting

Kajaba sampeyan ngolok-olok film aksi, ora ana alesan kanggo nambah kakehan video nalika proses nyunting. Utamane, yen sampeyan lagi miwiti, bisa uga seneng banget nggunakake kabeh efek lan gangguan khusus sing diwenehake program editing sampeyan. Aja nglakoni, ora bakal katon apik utawa profesional.

Transisi tetep gampang lan alami. Sampeyan ora pengin duwe video sing ngganggu apa sing sampeyan pengin adol utawa sing katon kebak banget. Ayo video sampeyan bisa ngomong dhewe tanpa disunting dening piranti lunak. 

Suntingan sampeyan kudu cocog karo nada video tanpa ngganti pesen umum. Ngedit piranti lunak nyenengake kanggo main lan gampang digawa lunga. Luwih becik ditrapake sunting lan tambahan, tinimbang ngilangi lan kudu nyuda efek efek.

Tip 3: Gunakake Piranti Lunak sing Apik

video Editing

Ana atusan program editing video sampeyan bisa tuku utawa entuk gratis. Priksa manawa sampeyan nindakake riset sadurunge nggawe program editing. Bedane video sing apik lan sing ora apik bisa ditemokake ing piranti lunak sing digunakake.

Asring sampeyan kudu mbayar piranti lunak panyuntingan sing luwih apik. Aja wedi karo rega sing regane ora larang banget lan meh kabeh regane dhuwit ekstra. Deleng ulasan lan komentar profesional babagan piranti lunak sadurunge sampeyan tuku, supaya sampeyan ngerti yen sampeyan bisa dipercaya.

Sawise milih piranti lunak panyuntingan, sampeyan kudu sinau cara nggunakake kanthi cepet. Tonton video youtube sing ngrusak cara kabeh bisa digunakake lan maca akeh makalah sing bisa nerangake katrampilan tartamtu marang sampeyan. Luwih apik piranti lunak sampeyan, luwih becik video sampeyan bakal diuripake.

Tip 4: Pay manungsa waé Musik

Sampeyan bakal nemokake akeh macem-macem papan sing bisa dipikolehi teyenglmusik tanpa ty online liwat wektu dadi editor. Priksa manawa sampeyan nggunakake musik kasebut kanthi tliti lan sithik. Musik sing akeh banget ing wektu sing salah bisa ngrusak video.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu sampeyan lakoni nalika milih musik yaiku priksa manawa bebas digunakake utawa sampeyan duwe dhuwit sing dianggarkan kanggo mbayar musik. Banjur sampeyan kudu mutusake jinis musik sing paling cocog ing video pemasaran sampeyan. Musik alus utawa musik cepet bisa ngowahi video kanthi lengkap, priksa manawa sampeyan milih kanthi bener lan bisa uga nyoba sawetara pilihan musik sing beda.

Pungkasane, sampeyan kudu nggawe manawa musik pancen wis nambahake video sampeyan. Yen musik iku mung prekara ekstra sing ora ana bedane ing video tinimbang luwih becik musik kasebut ora dipateni. Musik bisa ngganti video nanging ora mesthi dibutuhake.

Tip 5: Sampeyan Ora Bisa Ndandani Kabeh

Piranti lunak editing video pancen apik tenan lan bisa ngatasi pirang-pirang prekara sing bisa dirasakake sawise produksi. Iki ora bener lan yen sampeyan ora film video sing diowahi, sampeyan bisa uga bakal luwih meksa nggawe film kasebut apik banget supaya sampeyan ora salah. Sejatine ana sawetara perkara sing ora bisa diowahi malah bisa diowahi.

Sampeyan bisa ngatasi cahya lan swara ing program panyuntingan nanging sampeyan ora bisa nyampurnakake. Ora ana sing salah yen ora bisa ndandani apa-apa sing ana gangguan ing syuting. Suntingan sampeyan kasedhiya kanggo ndandani kabeh sing bisa lan supaya kabeh katon luwih apik, ora nindakake mukjijat.

Ngaso dhewe lan elinga manawa editor sing paling apik ora bisa ndandani video sing ala. Lakukan sing paling apik lan priksa manawa sampeyan bangga karo pakaryan sampeyan. Sampeyan ora bakal bisa ndandani saben prekara nanging sampeyan bakal nggawe kabeh sing luwih apik tinimbang sadurunge sampeyan miwiti.

kesimpulan

Ngedit Video nganggo Adobe Premiere

Nyunting video minangka tugas sing sampeyan sinaoni. Yen sampeyan luwih ngowahi, luwih becik nggunakake piranti lunak lan ngerti apa sing bisa ditindakake. Nalika sampeyan sinau, sampeyan bakal dadi editor sing luwih apik lan luwih seneng karya sampeyan.

Penyunting hebat ngerti manawa rancangan kasar kasebut bakal kasar banget lan ora apa-apa. Piranti lunak minangka perkara sing paling penting sing digunakake editor dadi priksa manawa sampeyan duwe kedudukan paling dhuwur, lan mesthi diowahi sadurunge sunting banget. Ora ana sing ora bisa nggawe sampeyan luwih apik kanthi nyunting, nanging sampeyan uga bisa nggawe perkara edan yen nindakake kakehan.

Pungkasan, elinga yen sampeyan minangka editor, dudu tukang sulap. Ana sawetara perkara sing ora bisa diatasi lan ora apa-apa. Iku mung sawetara tips kanggo mbantu sampeyan dadi editor video marketing sing luwih apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.