Video: Konten lawan Backlinks

Search Engine Optimization SEO

Akeh wong sing nglampahi lan adol wektu kanggo ngoptimalake situs web, lan bisa ngganggu nalika situs liyane duwe peringkat sing luwih gedhe nanging ora dioptimalake. Amarga ngoptimalake konten mung sepele, mula bakal narik kawigaten situs liyane sing pancen nggawe situs sampeyan Nggoleki Hasil. Mesin telusuran yaiku menehi asil sing relevan. Yen akeh situs liyane sing dihormati ngarahake sampeyan lan ujar, "Sampeyan pancen padha!", Mesin Panelusuran bakal luwih nggatekake!

One comment

  1. 1

    Aku mikir konten kasebut luwih apik kanggo aku. Aku luwih jelas babagan iki, Target blog sampeyan yaiku supaya luwih akeh pengunjung. Dadi, sampeyan kudu nyediakake lan ngirim kabeh konten ceruk sing ana gandhengane karo pengunjung utawa pamirso. Informasi ing blog sampeyan penting, informasi sing luwih apik dadi luwih apik lan luwih akeh situs sing bakal nyambung maneh.

    Backlink ora diukur situs sampeyan sing apik. Sawetara situs web wis nyambung menyang situs web niche liyane, nanging kepadatan pr utawa rating pr bisa ditampa. Sawetara uga situs liyane bisa nggunakake pertukaran link topi ireng.

    Pengunjung nemokake update paling anyar utawa informasi penting. Umume para pengunjung ora nggatekake situs kasebut nalika mbukak link liwat backlink nalika ndeleng ora ana konten sing relevan utawa penting mung spam.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.