Video: Konten lawan Backlinks

Search Engine Optimization SEO

Akeh wong sing nglampahi lan adol wektu kanggo ngoptimalake situs web, lan bisa ngganggu nalika situs liyane duwe peringkat sing luwih gedhe nanging ora dioptimalake. Amarga ngoptimalake konten mung sepele, mula bakal narik kawigaten situs liya sing pancen ndadekake situs sampeyan Nggawe Hasil Panelusuran. Pakaryan mesin yaiku menehi asil sing relevan. Yen akeh situs liyane sing dihormati ngarahake sampeyan lan ujar, "Sampeyan pancen padha!", Mesin Panelusuran bakal luwih nggatekake!

Komentar siji

  1. 1

    Aku mikir isi luwih apik kanggo kula. Aku nerangake luwih akeh babagan iki, Target blog sampeyan yaiku entuk luwih akeh pengunjung. Dadi sampeyan kudu nyedhiyakake lan ngirim kabeh konten niche sing relevan sing narik kawigaten para pengunjung utawa pamirsa. Informasi ing blog sampeyan penting, luwih akeh informasi sing apik luwih apik lan luwih akeh situs bakal nyambung menyang sampeyan.

    Backlink ora diukur situs sampeyan sing apik. Sawetara situs web wis nyambung menyang situs web khusus liyane nanging kapadhetan pr utawa rating pr sing sithik bisa ditampa. Sawetara uga situs liyane bisa nggunakake topi ireng ijol-ijolan link siji cara.

    Pengunjung nemokake update paling anyar utawa informasi penting. Umume pengunjung ora nggatekake situs kasebut nalika mbukak link liwat backlink nalika ndeleng manawa ora ana konten sing relevan utawa penting mung spamming.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.