Video: Colts.com nindakake Pariwara Video kanggo Sponsor Kanthi Cara sing Tepat!

Pat ngirim dina iki video kanggo kulawarga situs Colts sing dakkira luar biasa - menehi jangkauan Colts.com, myIndianaFootball.com lan MyColts.net. Dheweke pancen nggawe pamuter video sing apik sing nambah fitur sing apik ... pariwara sing ditiru. Saben wong ngemot iki ing situs, pariwara kasebut entuk pamirsa anyar. Rampung banget.

Pat uga takon pitakon penting ... kanthi 7.5 yuta pengunjung ing Colts.com saben taun, nanging 280,000 pengunjung ing stadion - klompok endi sing luwih penting? Yen entuk dhuwit, aku yakin manawa 7.5 yuta pengunjung sing tuku barang sing ana gandhengane karo Colts bisa uga ngluwihi penjualan tiket karo tim kasebut. Nanging, sampeyan bisa uga negesake manawa bokong ing kursi kalebu swara rame ing game kasebut, lan terus-terusan, wong sing mikir cukup tim kanggo nggunakake pangowahan ing saben game.

Aku kudu lunga karo para pembeli tiket, Pat! Aku ngira umume wong-wong mau tetep dawa, sajrone musim sing apik lan ala. Aku ora bakal nyuda pengaruhe sampeyan ing akeh wong, saka 7.5 yuta pengunjung. Investasi sing apik lan nguntungake bisa dadi hubungan jangka panjang karo para penggemar.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.