Obrolan Video Bakal Dadi Utami Kanggo Situs Web Perusahaan lan Platform E-commerce

video Chat

Salesforce wis nerbitake a artikel rinci lan infographic babagan pengaruh lan praktik paling apik obrolan video kanggo layanan pelanggan. Saluran layanan pelanggan iki nggabungake kenyamanan live chat lan telpon liwat sentuhan pribadi video. Kanthi bandwidth sing akeh banget, kacepetan 5G ing saubengé, lan paningkatan teknologi komunikasi video sing signifikan, ora ana sangsi manawa obrolan video bakal menehi pengaruh. Gartner ngramal luwih saka 100 saka 500 bisnis global sing paling gedhe bakal ngenalake obrolan adhedhasar video ing taun 2018 kanggo interaksi sing diadhepi pelanggan

Apa Pengaruh Obrolan Video ing Penjualan?

Siji perusahaan nggunakake video chat nyana tambah 10 kali lipat ing jumlah pengunjung sing tuku, lan rata-rata jumlah sing digunakake uga mundhak saka $ 100 dadi $ 145

Platform obrolan video nawakake macem-macem fitur, kayata nuduhake layar, browsing bareng, ngrekam, lan ngobrol teks; nanging, fitur sing paling apik bisa uga yaiku kemampuan manungsa kanggo ndeleng mripat liyane kanggo nggawe hubungan emosional cepet. Nanging, mupangate ora mandheg. Kanthi kemampuan kanggo bener ndeleng liyane lan nuduhake layar, obrolan video bakal ngidini perusahaan nglampahi wektu investigasi babagan masalah lan luwih suwe ngrampungake. Sabanjure, nyebabake kepuasan pelanggan kanthi dramatis.

Salesforce wis dirilis a pilihan obrolan video kanggo Cloud Kesehatan. Telehealth ngidini para profesional kesehatan nyambung langsung karo pasien liwat video ing piranti seluler Android utawa iOS, kanthi opsi uga bisa nuduhake layar. AppExchange uga nawakake sawetara solusi, kalebu VeriShow, Talkfest, Zoom, Lan Mupangat. Ora diraguhi manawa solusi liyane bakal teka - luwih-luwih saiki kabeh browser utama lan browser seluler ndhukung audio lan video kanthi asli.

Mangkene infographic lengkap, uga sawetara tips apik kanggo ningkatake kualitas obrolan video sampeyan!

Ngobrol Video kanggo Layanan Pelanggan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.