Video: Blog ing Inggris Plain

blog

Video liyane sing apik saka Kerajinan Umum ditemokake liwat blog Ade:

Sawetara kritik konstruktif, sanajan… video iki pancen ora bisa nggunakake teknologi kasebut konco blogging - kayata ping, trackback lan optimisasi mesin telusuran.

Blogging minangka Bahan Bakar Octane Dhuwur kanggo Mesin Telusuran

Apa sing ora diomongake video kasebut yaiku kekuwatan blogging kanggo nyepetake topik kanggo asil mesin telusuran. Luwih akeh wong nulis babagan postingan blog sampeyan, luwih akeh pamirsa sing entuk. Semakin akeh pamirsa, rangking mesin telusuran luwih apik. Hasil mesin telusuran sampeyan luwih apik, luwih akeh pamirsa liwat telusuran.

Blogging lan Panelusuran

Google pengin menehi tautan sing populer lan populer nalika indeks tembung kunci lan konten. Yen sampeyan duwe kabeh blogosphere nulis babagan sampeyan - bakal nambah konten sampeyan nganti ngarep. Ing pangertene, blogging minangka bahan bakar kanggo mesin telusuran.

Napa Blog? Napa ora Jaringan Sosial?

Sawetara wong bingung strategi lan kepengin weruh, "Napa ora nggawe kabeh jaringan sosial? Yen blogging apik kanggo asil Mesin Telusuran - mula Jaringan Sosial kudu luar biasa! ”

Ora tenan!

Elinga carane ide dadi penting ing blog, blogger sing padha, lan sing maca (sisih kiwa grafik). Iki minangka tombak konsentrasi sing tujuane dadi pusat ing topik sing digoleki. Jaringan sosial duwe ideasi - lan sawetara uga duwe blog internal (sing bisa digunakake kaya blog normal), nanging umume Jaringan Sosial kasedhiya kanggo golek kaya wong, dudu fokus utama ing ide tartamtu.

Diagram Jaringan Sosial

Jaringan sosial apik - aku kalebu akeh. Nanging ora duwe konsentrasi topik lan tembung kunci sing bisa ditindakake blog kanggo nambah peringkat mesin telusuran. Blog minangka trek cepet kanggo ngrungokake ide utawa topik sampeyan. Jaringan sosial apik banget kanggo ketemu lan golek wong kaya sampeyan.

5 Komentar

  1. 1

    @Douglas "Sawetara wong bingung strategi lan kepengin weruh, kenapa ora nggawe kabeh jaringan sosial? Yen blogging apik kanggo asil Mesin Telusuran - mula Jaringan Sosial kudu luar biasa! ”

    Aku ora ngetutake logika babar pisan. Aku setuju karo premis sampeyan yen blog lan jaringan sosial duwe proposisine beda-beda lan jaringan sosial ora apik kanggo SEO topik (sanajan bisa uga migunani kanggo prekara liya), nanging aku ora ngetutake kepiye sampeyan nggambarake wong liya garis ing antarane kalorone. Aku sejatine ora nate krungu sapa-sapa nyebutake perkara kaya ngono ...

    • 2

      Hi Mike,

      Nalika ngomong karo sawetara klien babagan mupangat blogging, sawetara (ora umume) perusahaan mundur manawa pengin nggawe jaringan sosial. Amarga sawetara jaringan sosial nggabungake blogging, dheweke mikir iki sejatine langkah tambah.

      Strategi sing ana ing mburine beda-beda, uga pamirsa lan alasane ana ing kono.

      Intine yaiku perusahaan isih bingung babagan teknologi kasebut lan pancen durung ngerti bedane. Muga-muga aku ora bingung maneh!

      Thanks!

      • 3

        Ah, aku ndeleng saiki saka ngendi. Sampeyan ngomong babagan prospek neofit total lan klien sing "Krungu 'babagan thang anyar iki disebut "batin-batin" lan pengin njaluk aku tumindak' amarga aku krungu yen sampeyan bisa menehi wong-wong sing sugih ing kana. Ngandika ing TV”Lan dudu babagan kita sing sejatine nggatekake!

        (Nuwun sewu, yen aku lunga liwat kana ing karakterisasi… 🙂

        (PS Kepiye cara nambahake plugin pratinjau komentar ing kene ing blog? Aku krungu sawetara blogger nuduhake dhaptar plugin Top 30 ing endi wae. Aku bakal yakin sampeyan bisa nemokake ing dhaptar kasebut ... '-)

  2. 4

    Mangkene salah sawijining cara kanggo mbedakake antarane nggunakake blogging bisnis kanggo Search vs. Jaringan Sosial kanggo Bisnis.

    Umume wong ora pengin langganan blog bisnis sampeyan lan dheweke ora pengin melu jaringan sosial sampeyan. Organisasi sing mikir yen strategi "bangun lan bakal teka" mesthine kudu nyiyapake klompok ing Facebook, sampeyan bakal duwe kasuksesan sing luwih dhuwur tinimbang nyoba nggawe "Sampeyan" dadi "tujuan" sing bakal dikunjungi wong liya.

    Nalika mikir babagan Blogging Perusahaan, sampeyan kudu mikir kasunyatan manawa masarakat mung bakal teka sepisan .... padha golek lan tugas sampeyan bakal ngadeg ing ngarepe nalika tekan kaca asil.

    Iki minangka nilai paling dhuwur ing blogging perusahaan

    • 5

      Iku ide 'saben kaca minangka kaca kebangkrutan' lan aku setuju 100%. Nanging, tanpa ana wong sing ngrujuk, sampeyan ora ngasuransiake papan panggonane lan sampeyan bakal ngidini wong liya gampang ngliwati sampeyan - meksa ora menehi asil. Momentum lan panguwasa minangka elemen penting sing nyedhiyakake kekuwatan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.