Posting Blog Video # 1

Aku sangsi manawa bakal nyoba babagan blogging video iki, nanging aku pengin nyoba dina karo MacBook Pro, iMovie lan kamera internal. Muga-muga sampeyan seneng!

Saiki… bali menyang program! (Aku Sean! Aku janji ... kajaba game Colts bengi iki ... Go Colts!)

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.