Video> = Gambar + Crita

persiyapan video bisnis

Wong ora maca. Apa ora bisa ngomong yen elek? Minangka blogger, pancen saya ngganggu nanging aku kudu ngakoni manawa ana wong sing ora maca. Email, situs web, blog, whitepaper, rilis pers, persyaratan fungsional, perjanjian penerimaan, syarat layanan, barang kreatif…. ora ana sing maca.

Kita sibuk - kita mung pengin njaluk wangsulan lan ora pengin mbuang-buang wektu. Kita sejatine ora duwe wektu.

Minggu iki minangka minggu maraton kanggo nulis sawetara materi pemasaran, njawab email, nulis dokumen persyaratan kanggo pangembang, lan nyetel ekspektasi kanthi prospek apa sing bisa dikirimake ... nanging umume durung nggunakake kanthi akurat. Aku wiwit ngerti sepira luwih akeh gambar lan crita sing duweni pengaruh tumrap siklus penjualan, siklus pangembangan lan siklus implementasi.

Dadi jelas yen diagram perlu kanggo nggawe jejak fisik ing memori masarakat. Mbokmenawi minangka salah sawijining sebab kenapa Kerajinan Umum dadi sukses karo video.

Wulan pungkasan iki, kita wis awan awan sewengi a RFP ing ngendi kita mangsuli puluhan pitakonan babagan produk lan kapabilitas. Kita nyritakake tembung-tembung kasebut, nggawe diagram apik lan sawetara rapat karo perusahaan, kanthi langsung uga liwat telpon. Malah kita nyebarke CD interaktif sing dadi ringkesan bisnis lan layanan.

Ing pungkasan proses, kita bakal nemokake nomer # 2 sajrone mlaku.

Apa?

Ing kabeh kejujuran, kabeh obrolan swara, materi pemasaran lan dokumentasi sing kita lakoni pirang-pirang jam isih durung nerangake gambar sing ringkes kanggo klien sing kita duwe fitur utama sing dibutuhake. Kita nindakake… nanging ing kabeh tumpukan dokumentasi, rapat, olahpesen, lan liya-liyane, pesen kasebut ilang.

Ora ironis manawa perusahaan ing posisi # 1 duwe kesempatan kanggo nduduhake kanthi lengkap (ing lab ing omah) karo klien sing bakal dikirim. Kita diwiwiti karo proses kasebut mengko mengko lan ora nyurung demonstrasi ing omah. Kita yakin manawa wis komunikasi lengkap babagan solusi sing dibutuhake.

Kita padha salah.

Umpan balik saka klien yaiku demonstrasi kita terlalu teknis lan ora duwe daging apa sing dibutuhake klien. Aku ora setuju - kita mesthi target kabeh presentasi babagan aspek teknis sistem kita amarga perusahaan kasebut gagal banget karo vendor sadurunge. Kita ngerti manawa aplikasi kita dhewe, mula kita pengin ngerti kepiye teknologi minangka bedha sing dibutuhake.

Dheweke ora ngerti.

Yen dipikir maneh, aku bisa uga nyelehake ton panggilan, dokumentasi lan uga diagram lan nggabungake video babagan cara aplikasi kasebut lan ngluwihi pangarepan. Aku ngerti aku nulis akeh babagan video akhir-akhir iki ing blogku - nanging aku pancen dadi wong sing precaya ing media kasebut.

7 Komentar

  1. 1

    Doug,
    Aku ngobrol karo Mark babagan dina iki ing Basketball, lan sing paling dhisik takon marang aku yaiku "apa sampeyan nggambar gambar karo klien?" Ing pengalamanku, ora ana diskusi bisnis lan teknis sing luwih apik tinimbang diskusi "papan putih" langsung ing ngendi sampeyan entuk kabeh hubungan, sistem, alasan, pangguna, lan liya-liyane ing papan diskusi langsung karo pelanggan. Aku setuju karo sampeyan yen ora ana sing maca apa-apa. Yen aku nulis apa-apa, aku seneng maca kanthi tembung saben tembung - saengga dokumen kasebut cekak.

    Nuwun sewu komentar sing dawa, nanging sampeyan entuk tombol panas kanggo aku, lan aku bakal ngobrol saiki ...
    -lambang

    • 2

      Hei Scott,

      Obrolan sampeyan karo Mark pancen nyengkuyung postingan blog iki lan aku setuju karo sampeyan. Amarga volume materi sing dibutuhake kanggo nyengkuyung prospek tartamtu iki ing wektu sing cendhak, aku uga mikir yen ngluwihi gambar mesthi dibutuhake - bisa uga campuran gambar, demonstrasi sing direkam lan demonstrasi langsung.

      Kita mesthi bakal ngalami kerugian wiwit wiwitan - perusahaan liyane sing wis ditempelake tanpa kita ngerteni - nanging kasunyatan manawa kita duwe produk sing luwih apik, mesthi bakal luwih akeh yen kita tetep ngelingi kabeh produk babagan para peserta. 'kemampuan sing luwih apik.

      Matur suwun inspirasi!
      Doug

  2. 3

    Nuwun sewu yen sampeyan ora adol. Kejujuran sampeyan dihargai. Pengalaman asor dadi 2 ing bab sing penting. Kayane sampeyan wis ngalahake pucuk kanthi wawasan media medium. Yen sampeyan mikirake presentasi penjualan minangka pengalaman pendhidhikan kanggo pelanggan, sampeyan bakal eling yen masarakat sinau kanthi macem-macem cara. Guru ngerti manawa ana wong sing ngolah sinau kanthi ngrungokake, sawetara wong ngolah sinau kanthi maca, sawetara wong ngolah sinau kanthi nindakake. Yen sampeyan bisa nyedhiyakake macem-macem pengalaman sinau, sampeyan bakal bisa nggayuh tujuan sinau. Sampeyan bisa mesthi duwe pirang-pirang presentasi kanthi macem-macem gaya sing wis disiyapake sadurunge, lan ngukur pamirsa nalika presentasi. Yen dheweke menehi pitunjuk kaya ngucapake "Aku krungu sampeyan, Doug", utawa "Aku ora weruh ing endi papane", sampeyan bisa entuk wawasan babagan gaya pembelajarane .. .. banjur pindhah menyang arah kasebut . Semoga sukses kanthi presentasi sabanjure. Lan matur nuwun kanggo video cilik sing keren ing Blog ing situs Commoncraft! Iku seger banget! Lan uga matur nuwun kanggo tautan balik saka komentar sadurunge ... Aku nyelehake blog sampeyan ing dhaptar blog kanthi no-nofollow ing situsku!

  3. 5
  4. 7

    Ana rong aturan dhasar sing kudu ditindakake para pemasar:

    Aturan # 1 (saka jurnalisme) - Rata-rata wong duwe level maca lan perhatian siswa kelas 6. Gunakake ukara cekak lan tembung cilik. Informasi penting luwih dhisik, sing kurang penting dadi pungkasan.

    Aturan # 2 (saka pemasaran) - Kita dibebani luwih saka 30,000 pesen sing mbujuk saben dina (iki ora mung pariwara). Kanggo ngatasi masalah, sanajan kanggo wong sing luwih pinter, sampeyan kudu ngetutake Aturan # 1.

    RFP sing apik mung sawetara kaca lan mung bakal ngatasi kabutuhane klien, ora ngomong babagan perusahaan sing menehi respons, proses, utawa kalebu akeh bahan. Yen sampeyan tindakake, lebokake ing indeks, nanging mung isine bahan sing pancen kudu sampeyan duweni.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.