Rencana Adopsi Netflix kanggo Video On Demand (AVOD) Advertising-Based Advertising Nuduhake Tren Luwih Luwih Ing Layanan Streaming

Netflix AVOD - Video Adhedhasar Advertising On Demand

Luwih saka 200,000 pelanggan wis ninggalake Netflix liwat waktu pisanan 2022. revenue sawijining Mudhun, lan perusahaan wis shedding karyawan kanggo ijol. Kabeh iki kedadeyan ing wektu nalika Converged TV (CTV) platform seneng popularitas sing ora ana tandhingane ing antarane pamirsa umum lan internasional Amerika, tren sing katon stabil lan cenderung tuwuh. Masalah Netflix, lan kepiye kedadeyan kasebut, minangka crita dawa liyane sing paling sethithik sak bab. Nanging, uga kudu dipikirake tanggapane, bebarengan karo sawetara layanan streaming liyane, kanggo nggunakake video iklan sing dikarepake (AVOD) model bisnis.

Apa AVOD?

Model revenue adhedhasar iklan kanggo konsumsi video ing ngendi konsumen kudu ndeleng iklan kanthi gratis kanggo nonton konten nyata sing arep ditonton. Conto populer yaiku YouTube. AVOD nguntungake kanggo platform kanthi pamirsa sing akeh utawa fokus ing topik amarga model kasebut mbutuhake jumlah pamirsa sing akeh banget kanggo ngimbangi biaya produksi.

Video Adhedhasar Advertising on Demand

Ekonomi sing Luwih Nyenyet Tegese Penonton Sing Luwih Bener

Kanthi pelanggan sing bocor platform, ora nggumunake yen Netflix saiki mikir babagan nggabungake layanan berbasis AVOD. Inflasi minangka masalah sing saya tambah akeh ing AS lan negara liya: upah stagnant lan biaya urip mundhak, lan minangka asil, konsumen ora gelem mbuwang dhuwit kanggo biaya sing ora perlu. Digabungake karo Netflix bener-bener nambah biaya langganan - mundhak saka $ 13.99 dadi $ 15.49 - pelanggan sing sadar anggaran mbatalake keanggotaan.

Kanthi nggunakake model AVOD, Netflix ngarep-arep bisa ngetrapake solusi kanggo macem-macem masalah, kalebu persaingan sing tambah lan permintaan konsumen sing luwih murah kanggo konten sing didhukung iklan. Lan ora mung Netflix sing melu strategi iki; sawetara platform anjog liyane wis diadopsi AVOD. HBO, misuwur kanggo acara TV kalebu Game of Thrones lan Sopranos, ngluncurake layanan sing didhukung iklan ing wulan Juni taun kepungkur kanthi rega $ 9.99 minangka alternatif kanggo opsi standar, bebas iklan, sing regane $ 14.99.

Sampeyan uga kudu dicathet yen sacara historis, Netflix telat menyang konsep rencana rega AVOD. Hulu, raksasa streaming utama liyane, wis nawakake layanan sing didhukung iklan sajrone pirang-pirang taun, sing 50% luwih murah tinimbang layanan gratis iklan, lan akun 70% pamirsa platform kasebut. Apa iki sing bisa ngowahi rejeki Netflix?

Kasep utawa Fashionably Awal?

Siji bisa ngomong Netflix mung telat, amarga nalika lagi ngalami alangan, meh ora ana terminal, lan perusahaan isih seneng posisi hegemonik ing pasar CTV. Maneh, nalika pamirsa mikir babagan CTV/OTT, padha kerep mikir Netflix. Nggunakake model AVOD kanggo nyedhiyakake model langganan sing luwih murah ing wektu mundhake biaya lan upah sing ora stabil, amarga alasan sing jelas, bisa uga sukses. Kita mung kudu ndeleng conto Hulu saka sawetara taun kepungkur ing ngendi perusahaan nawakake model sing murah, adhedhasar iklan, dadi populer, lan nimbang manawa ditindakake ing wektu kanthi kendala ekonomi sing luwih sithik.

Topik keanekaragaman yaiku salah sawijining sing nyebar ing media Amerika nganti saiki, lan rada prescient, amarga Netflix bubar ngumumake yen bakal ngilangi sawetara sing paling akeh. sadar sosial buruh. Diskusi babagan manfaat finansial saka keragaman ing isi minangka subyek kanggo wektu liyane, nanging ana wilayah liyane ing ngendi keragaman, ing wangun sing pancen migunani, ana - model langganan. 

Kanthi nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo konsumen kanthi tingkat rega sing beda-beda, sampeyan mesthekake yen platform sampeyan ora bakal ngalami penarikan pelanggan, utamane sajrone kesulitan ekonomi. Tingkat langganan sing beda-beda nyebar risiko penarikan pelanggan, utamane yen platform sampeyan nyedhiyakake penawaran tingkat anggaran, sing bisa dingerteni Netflix saiki. 

Ana uga kauntungan sing ditambahake (lan rada signifikan) ing belanja iklan ing layanan berbasis CTV ing AS saya tambah akeh:

Layanan basis CTV wis tuwuh dadi $13 milyar ing taun 2021 lan bakal luwih saka $17 milyar ing taun iki.

TVSquared, Negara TV Konvergen

Iki minangka pasar sing saya akeh kanthi kapentingan sing jelas saka para investor lan konsumen, lan sanajan Netflix ora ngalami masalah saiki, mesthine perusahaan kasebut bakal pindhah menyang wilayah AVOD.

Kualitas Iklan Luwih Kuantitas

Kita bisa ngarepake sawetara owah-owahan ing industri TV maju ing taun 2022 lan sabanjure, lan AVOD bisa uga ana ing ngarep proses iki, utamane amarga format kasebut tambah akeh diadopsi dening platform CTV utama. Tren iki bisa uga ditondoi kanthi luwih sithik iklan sing ditindakake sajrone film lan acara TV - amarga layanan CTV ora bakal duwe risiko nyopir pelanggan anyar kanthi akeh pariwara, utamane yen iklan kasebut bisa dianggep ora relevan karo pangguna. . Hulu saiki bisa mlaku ing antarane 9-12 menit iklan saben jam, nanging pemilik perusahaan Disney ngrancang mbukak sethithik patang menit saben jam nalika ngluncurake sistem AVOD dhewe ing taun iki.

Yen tren iklan sing luwih sithik saben jam terus, lan ana indikasi sing nuduhake manawa bakal ditindakake amarga Disney wis dadi pemain pasar utama, mula masalah utama kanggo para pengiklan yaiku mesthekake yen dheweke nggunakake pendekatan adhedhasar dhuwur. - nargetake kualitas. Pencipta iklan sing makarya ing AVOD kudu ngelingi iki lan nggunakake alat data lan analytics sing bisa digunakake kanggo mesthekake yen target pamirsa sing tepat ing wektu sing tepat.

Uga, pangguna dadi luwih seneng nuduhake akun, sing nggambarake tantangan amarga bisa nggawe konten pariwara luwih angel ditargetake. Yen sampeyan yakin manawa pamirsa luwih seneng nuduhake tembung sandhi tinimbang rata-rata, mula nimbang nargetake umur tartamtu lan miturut jender, amarga wong sing nganggo tembung sandhi cenderung luwih enom lan kurang entuk manfaat ekonomi. Iki makili pendekatan sing luwih jembar, lan penargetan presisi kudu tetep dadi pilihan sing paling apik kanggo para pengiklan, nanging nalika fenomena nuduhake iki ana, pendekatan sing luwih jembar bisa uga migunani. Nanging, wis ana pratandha yen pangguna sing nuduhake tembung sandhi bakal luwih angel ditindakake ing mangsa ngarep.

Netflix duwe rencana ngisi ragad tambahan ing ndhuwur paket langganan sing wis ana kanggo saben tembung sandhi dituduhake. Ing uji coba sing ditindakake ing telung negara sing beda-beda, biaya enggo bareng kira-kira $2.13 saben sasi ing Peru, $2.99 ​​ing Kosta Rika, lan $2.92 ing Chili. Iki bakal ngasilake penghasilan kanggo Netflix, nanging nalika perusahaan ngrancang nawakake layanan AVOD kanggo ngirit dhuwit konsumen, ora jelas manawa inisiatif anyar iki bisa nyingkirake pangguna liyane.

Anggere biaya krisis urip tetep, mula AVOD bakal terus populer ing antarane platform streaming online. Iku bakal menarik kanggo ndeleng carane kaputusan Netflix kanggo cabang menyang AVOD muter metu kanggo perusahaan, nanging preduli saka sukses utawa gagal, AVOD ing umum bakal terus kanggo seneng posisi kuwat. Anggere pengiklan siap nggawe konten sing inovatif lan menarik, mesthine bakal terus maju ing lanskap ekonomi saiki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.