Apa Iklan Video Sampeyan Katon?

viewability video

Luwih saka separo kabeh pariwara ing kaca video katon ing saindenging web, kahanan sing angel kanggo para pemasar sing pengin nggunakake kauntungan saka pamirsa video ing kabeh piranti. Ora kabeh warta ala ... malah iklan video sing dirungokake sebagian isih duwe pengaruh. Google nganalisa platform iklan DoubleClick, Google lan Youtube kanggo nyoba ngenali faktor sing bisa mbantu bisa ndeleng pariwara video kasebut.

Apa sing dianggep bisa dideleng?

Iklan video bisa dideleng nalika paling ora 50% piksel iklan katon ing layar paling ora rong detik berturut-turut, kaya sing ditegesake dening Media Rating Council (MRC), magepokan karo Biro Pariwara Interaktif.

Faktor sing nyebabake viewability kalebu perilaku konsumen, piranti, tata letak kaca, ukuran pamuter, lan posisi iklan ing kaca kasebut. Deleng Google laporan riset lengkap sing inspirasi infographic iki. Iki kalebu sebab paneliten, metodologi, visibilitas miturut negara, lan rincian liyane babagan temuan.

Faktor Tampilan Iklan Video

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.