Video: 5 Langkah Kanggo Hubungan Masyarakat sing Luwih Apik

Layar layar 2014 05 05 ing 4.39.14 PM

Kita kanca liwat ing Banyu lebur mutusake seneng-seneng ing dina Senen (lan Cindo de Mayo) lan nggawe video cekak lan lucu iki kanggo kesenengan nonton. Sekedap lan nonton!

5 Langkah Kanggo Hubungan Masyarakat sing Luwih Apik

  1. Netepake Saluran Sampeyan
  2. Siapke
  3. Crita Akeh
  4. Tindakake
  5. Aja Ganggu yen Salah Crita Sampeyan Mati

Priksa postingan blog sing ana ing ngisor iki:

5 Langkah Kanggo Hubungan Masyarakat sing Luwih Apik

Meltwater minangka sponsor saka Martech Zone lan kita nggunakake toolets kanggo ngawasi obrolan kanthi online sajrone spektrum teknologi pemasaran. Priksa manawa mriksa Meltwater's alat ngawasi sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.