Content Marketing

Jambon: Nalika Bisnis Bare

Victoria Secret Pink KabNalika anakku wadon umur 15 taun teka ing omah nggawa tas Victoria Secret ing tangane aku meh kena stroke. Aku nyambut gawe kabeh komentar ing postingan iki babagan bapakku sing kudu banget apike lan kudu luwih ngawasi kebiasaan tuku putrine.

Sajujure, aku ora ngira ana alesan kenapa dheweke blanja ing Victoria Secret wis pirang-pirang taun. Sampeyan ngerti… sawise aku wis seda.

Kabeh kancaku putri nganggo klambi gaya sing padha saiki ... diwenehi label Pink liwat bokonge. Aku nganggep merek anyar, sing jenenge lucu kanggo narik wanita enom. Ternyata aku bener, nanging aku ora ngerti manawa Victoria Secret ana ing mburine. Victoria Secret arep metu kabeh Pink line - kanthi situs web Pink, Collegiate line Pink, jaringan sosial sing diarani Bangsa Pink - sing bisa sampeyan otentikasi karo Facebook mesthi musik, undhuhan lan uga desainer kaos.

Aku bisa ngerti manawa Victoria Secret pengin nggedhekake koleksi lan nggayuh macem-macem klompok demografi, nanging nganti remaja isih luwih cedhak karo omah. Minangka kanca apik Adam Small (Pemasaran Seluler Indianapolis) ujar kanthi sampurna,

Jambon katon minangka obat gateway kanggo Victoria Secret supaya wanita enom kecanthol merek nalika umure luwih tuwa.

Sing dakeling-eling, Victoria Secret pancen wis ngidentifikasi remaja minangka kesempatan pasar anyar. Sandhangane luwih larang tinimbang saingan karo Abercrombie & Fitch lan Hollister… banjur katon cah anom padha nyuda biaya kaya wong liya.

Secara pribadi, muga-muga lini produk kasebut larang banget kanggo bocah umur 15 taun.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

2 Komentar

  1. Douglas,
    Nuwun sewu aku ora bisa ngomong apa sing pengin dirungokake, aku nikah seminggu sawise umur 17. Aku ngerti rasane dadi wong wadon / bocah. Iki wektu sing angel banget kanggo bocah-bocah wadon, dumadakan kabeh jagad ndeleng dheweke, lan dheweke WANITA, dudu bocah wadon. Saranku mung kanggo mesthekake yen dheweke ngerti sepira sampeyan tresna marang dheweke lan ana kanggo dheweke - ora ketompo apa wae - lan menehi akeh kesempatan kanggo dheweke nindakake tugas lan tanggung jawab sing tantangan supaya dheweke bisa berkembang. Priksa manawa dheweke ngerti yen dheweke dianggep bener lan dihormati dening bocah-bocah lanang, lan ana ing kono kanggo nyekel dheweke nalika tiba. (Apa iki muni kaya kertu ucapan? Nuwun sewu) Nganti PINK, aku weruh yen ing karya sawetara wanita enom mung miwiti ngirim email bisnis ing jinis pink, aneh - related? Lan saiki aku wis tuwa, aku setuju, aku pengin marketing seksualisasi wanita enom ora dadi populer - utawa ditampa.

  2. doug,

    Sampeyan mbantu njlentrehake siji bab lan mulane akeh bocah wadon sing duwe tembung PINK ing bokonge. Saiki aku ngerti! Thanks kanggo kula ngajari kula lan menehi kula sawetara fodder yen 8 putri taun-lawas tau takon sawetara PINKwear. Ora bakal kelakon (saiki).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web