Jambon: Nalika Bisnis Bare

Victoria Secret PinkNalika anakku wadon umur 15 taun teka ing omah nggawa tas Victoria Secret ing tangane aku meh kena stroke. Aku nyambut gawe kabeh komentar ing postingan iki babagan bapakku sing kudu banget apike lan kudu luwih ngawasi kebiasaan tuku putrine.

Sajujure, aku ora ngira ana alesan kenapa dheweke blanja ing Victoria Secret wis pirang-pirang taun. Sampeyan ngerti… sawise aku wis seda.

Kabeh kancaku putri nganggo klambi gaya sing padha saiki ... diwenehi label Pink liwat bokonge. Aku nganggep merek anyar, sing jenenge lucu kanggo narik wanita enom. Ternyata aku bener, nanging aku ora ngerti manawa Victoria Secret ana ing mburine. Victoria Secret arep metu kabeh Pink line - kanthi situs web Pink, Collegiate line Pink, jaringan sosial sing diarani Bangsa Pink - sing bisa sampeyan otentikasi karo Facebook mesthi musik, undhuhan lan uga desainer kaos.

Aku bisa ngerti manawa Victoria Secret pengin nggedhekake koleksi lan nggayuh macem-macem klompok demografi, nanging nganti remaja isih luwih cedhak karo omah. Minangka kanca apik Adam Small (Pemasaran Seluler Indianapolis) ujar kanthi sampurna,

Jambon katon minangka obat gateway kanggo Victoria Secret supaya wanita enom kecanthol merek nalika umure luwih tuwa.

Sing dakeling-eling, Victoria Secret pancen wis ngidentifikasi remaja minangka kesempatan pasar anyar. Sandhangane luwih larang tinimbang saingan karo Abercrombie & Fitch lan Hollister… banjur katon cah anom padha nyuda biaya kaya wong liya.

Secara pribadi, muga-muga lini produk kasebut larang banget kanggo bocah umur 15 taun.

2 Komentar

  1. 1

    Douglas,
    Nuwun sewu, aku ora bisa ngomong apa sing pengin dirungokake, aku wis omah-omah seminggu sawise ngancik umur 17. Aku ngerti rasane dadi wanita / bocah. Iki minangka wektu sing angel banget kanggo bocah-bocah wadon, ujug-ujug kabeh jagad ndeleng dheweke, lan WANITA, dudu bocah wadon. Siji-sijine saranku yaiku priksa manawa dheweke ngerti sepira tresna sampeyan lan kasedhiya kanggo dheweke - ora preduli - lan nyedhiyakake akeh kesempatan supaya dheweke bisa tugas lan tanggung jawab sing nantang supaya dheweke bisa ngupayakake diwasa. Priksa manawa dheweke ngerti manawa bener yen dianggep apik lan sopan dening bocah-bocah lanang, lan ana ing kana kanggo nyekel nalika tiba. (Apa iki kaya kertu ucapan? Nuwun sewu) Sajrone PINK, aku ngerteni manawa ing wanita kerja ing sawetara wanita wiwit ngirim email bisnis kanthi jinis pink, sing ana gandhengane aneh? Lan saiki yen wis tuwa, aku setuju, muga-muga pemasaran seksual kanggo wanita enom ora kondhang - utawa ditampa.

  2. 2

    Doug,

    Sampeyan mbantu njlentrehake siji perkara lan mula akeh bocah-bocah wadon sing duwe tembung PINK ing panthange. Saiki aku ngerti! Matur suwun kula ndhidhik lan menehi pakan yen putrine 8 taun njaluk PINKwear. Ora bakal kelakon (saiki wis).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.