Manajer Dompet Vibes: Dompet Seluler Platform

manager dompet

Vibes wis dirilis Manajer Dompet, solusi dompet seluler lintas platform, minangka bagean saka platform pemasaran seluler Catapult. Sukses pemasaran seluler gumantung saka personalisasi lan konten dinamis. Asil bakal ditambahake nalika penawaran luwih relevan karo sing ditindakake pangguna, nalika nindakake lan papane. API Passbook uga Google Wallet Object digabungake menyang Wallet Manager.

Miturut Manajer Dompet kaca produk:

  • nggawe - Gunakake alat Wallet Manager kanggo nggawe konten dompet seluler kanthi sawetara menit. Gampang banget minangka milih template sing bener kanggo kampanye banjur nggunakake alat panyuntingan kanggo milih warna, upload gambar lan merek, ketik kolom teks lan liya-liyane. Ora ana kodhe, ora ana kebingungan lan penawaran dompet seluler sampeyan langsung urip.
  • Sebar - Dompet Manajer nggunakake teknologi deteksi piranti Catapult SmartLink, sing ngidini sampeyan ngirim penawaran dompet seluler ing platform apa wae - ngirim Pass menyang iPhone, Objek Google Wallet menyang telpon Android, lan konten Web seluler menyang piranti liyane.
  • ngatur - Yen pelanggan wis nyimpen penawaran dompet seluler menyang ponsel, sampeyan bisa nggunakake Wallet Manager kanggo nganyari dinamis lan program loyalitas sing wis diinstal kanthi dinamis. Ketik fungsi komunikasi kaya dompet seluler kanggo ngirim pangeling kanggo para pelanggan, supaya target maneh wong sing durung nebus sertifikat kasetyane lan kanggo ngganti utawa nganyari tawaran kanggo nggambarake kasedhiyan produk.
  • ngoptimalake - Data pengaruh lan Analytics, segmen lan keterlibatan maneh pelanggan adhedhasar prilaku sadurunge lan pilihan seluler. Nambah nomer nebus sampeyan kanthi ngganti tawaran nalika isih ana ing pasar.
  • Ngukur - entuk wawasan babagan kampanye dompet seluler sampeyan. Ukur tarif klik-tayang, tambah visibilitas menyang konten sing disimpen lan sing wis dibusak, lan liya-liyane. Gunakake data terkenal iki kanggo mbuktekake ROI. Sampeyan uga bisa nggabungake data ing toko, penjualan POS lan tebusan karo Catapult kanggo nutup program dompet seluler.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.