Vibenomics: Musik lan Pesen Berbasis Lokasi, Pribadi

Musik lan Pesen Vibenomics

CEO Car Car Wash Brent Oakley duwe masalah. Cuci mobil premium dheweke dadi populer, nanging nalika pelanggan nunggu mobil, ora ana sing melu produk lan layanan anyar sing ditawakake. Dheweke nggawe platform kanggo ngrekam pesen pribadi lan musik adhedhasar lokasi kanggo para pelanggan.

Lan nyambut gawe.

Nalika dheweke wiwit promosi penggantian mesin cuci kaca kanthi radio ing toko, dheweke adol luwih akeh wiper sajrone sewulan tinimbang sing didol sajrone limang taun kepungkur. Brent ngerti manawa dheweke ora mung duwe solusi kanggo para pelanggan, dheweke duwe platform sing dibutuhake industri. Dadi, dheweke ninggalake bisnis ngumbah mobil lan ngluncurake Vibenomik.

Vibenomics minangka platform media online sing nyedhiyakake dhaptar lagu musik sing disesuaikan lan pesen sing ora direkam kanthi profesional. Delengen manawa piranti lunak Vibenomics inovatif nggawe getaran unik sing ndadekake ekonomi bisnis gampang lan efektif.

Outlet ritel asring mbayar solusi musik sing dilisensi, nanging Vibenmoics pancen nawakake solusi musik lan olahpesen sing ngasilake investasi maneh.

Vibenomics menehi akses bisnis menyang perpustakaan musik kanthi lisensi lengkap lan aplikasi sing gampang digunakake sing ngidini dheweke ngirim lan nampa woro-woro sing direkam lan direkam kanthi profesional ing dina sing sampeyan njaluk. Bisnis malah ora prelu kuwatir babagan bandwidth utawa masalah teknis - platform kasebut digunakake ing tablet sing didukung Sprint. Cukup pasang, banjur siyap lan aktif!

Vibenomik

Kanthi Vibenomics, bisnis bisa ngasilake asil bisnis:

  • Push produk kanthi luwih cepet lan tambahake potensial bathi kanggo saben pelanggan.
  • Ajar pelanggan babagan produk lan penawaran sing anyar nalika kasedhiya
  • Ndhukung pelanggan menyang situs web kanggo njaluk kupon lan promosi.

Ora mung bisnis sing bisa nerbitake olahpesen dhewe, nanging uga bisa mbukak jaringan kanggo pengiklan pihak katelu! Priksa metu sing solusi kanggo sinau luwih lengkap babagan bisa mbantu industri sampeyan.

Rungokake Wawancara karo Brent Nyuwun Demo Vibenomics

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.