Vibenomics Audio Out-Of-Home Advertising: Personalisasi, Musik lan Olahpesen adhedhasar Lokasi

Vibenomics Audio Out-Of-Home Advertising

CEO Prime Car Wash Brent Oakley duwe masalah. Cuci mobil premium dheweke dadi hit, nanging nalika para pelanggan ngenteni mobil, ora ana sing melu produk lan layanan anyar sing kudu ditawakake. Dheweke nggawe platform sing bisa ngrekam pesen lan musik sing dipersonalisasi, adhedhasar lokasi kanggo para pelanggan.

Lan nyambut gawe.

Nalika dheweke wiwit promosi penggantian mesin cuci kaca kanthi radio ing toko, dheweke adol luwih akeh wiper sajrone sewulan tinimbang sing didol sajrone limang taun kepungkur. Brent ngerti manawa dheweke ora mung duwe solusi kanggo para pelanggan, dheweke duwe platform sing dibutuhake industri. Dadi, dheweke ninggalake bisnis ngumbah mobil lan ngluncurake Vibenomik.

Vibenomics minangka perusahaan periklanan lan pengalaman Audio Out-of-Home™ adhedhasar lokasi sing nguwasani saluran audio kanggo pengecer, menehi merek kemampuan kanggo ngobrol langsung karo pembeli ing titik adol. Kanthi teknologi basis awan sing kuat, perpustakaan musik latar mburi sing dilisensi, kemampuan integrasi data, tim layanan lengkap pakar pengalaman audio, lan jaringan bakat swara profesional sing dikarepake, perusahaan kasebut nyedhiyakake getaran nambah revenue sing tepat kanggo luwih saka 150 pengiklan ing luwih saka 6,000 lokasi ing 49 negara, sik njongko liwat 210 yuta wong.

Toko eceran asring mbayar solusi musik sing dilisensi, nanging Vibenmoics sejatine nawakake solusi musik lan olahpesen sing ngasilake investasi.

Vibenomics menehi akses bisnis menyang perpustakaan musik sing dilisensi kanthi lengkap lan aplikasi sing gampang digunakake sing ngidini ngirim lan nampa pengumuman sing direkam kanthi profesional ing dina sing padha nalika sampeyan njaluk. Bisnis ora kudu kuwatir babagan bandwidth utawa masalah teknis - platform kasebut nganggo tablet sing didhukung Sprint. Mung plug ing, lan sampeyan wis munggah lan mlaku!

Vibenomik

Dikirim liwat plug-and-play fleksibel, proprietary, pamuter media aktif IoT, Vibenomics kanthi dinamis nyiarake iklan audio sing ditargetake hiper, on-demand lan dhaptar lagu sing dipilih ing sembarang kombinasi lokasi ing saindhenging jejak nasional sing berkembang kanthi cepet, mbukak kunci saluran pemasaran pembeli anyar sing kuat. kanggo nggayuh konsumen sajrone langkah-langkah pungkasan kritis ing dalan kanggo tuku. Liwat program partner pisanan, pengecer bisa nampa bagean saka revenue kanggo kabeh iklan sing didol dening Vibenomics sing diputer ing lokasi, menehi kemampuan kanggo monetisasi gelombang udara pribadi lan ngowahi biaya warisan dadi pusat bathi anyar. .

Kanthi Vibenomics, bisnis bisa ngasilake asil bisnis:

  • Push produk kanthi luwih cepet lan tambahake potensial bathi kanggo saben pelanggan.
  • Ajar pelanggan babagan produk lan penawaran sing anyar nalika kasedhiya
  • Ndhukung pelanggan menyang situs web kanggo njaluk kupon lan promosi.

Ora mung bisnis bisa nerbitake olahpesen dhewe, nanging uga bisa mbukak jaringan menyang pengiklan pihak katelu! Priksa metu sing solusi kanggo sinau luwih lengkap babagan bisa mbantu industri sampeyan.

Rungokake Wawancara karo Brent Nyuwun Demo Vibenomics

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.