VevoCart: Platform E-commerce ASP.NET sing Ditampilake Lengkap

vevocart

Mbangun bisnis online nganggo platform VevoCart lan sampeyan entuk toko e-Commerce kanthi lengkap sing bisa dikonfigurasi, bisa diukur lan bisa disesuaikan kanthi kode sumber ASP.NET C # lengkap. Sampeyan bisa kanthi gampang instal VevoCart nggunakake installer Microsoft Web Platform or download langsung

vevocart

Fitur VevoCart

  • Desain Responsif / Siap Ponsel - VevoCart dilengkapi desain responsif, desain sing cocog kanggo kabeh piranti yaiku desktop, laptop, tablet, utawa ponsel. Kanthi VevoCart, sampeyan ora prelu kuatir ngrancang piranti liyane sing kompatibel.
  • PA-DSS Disertifikasi - VevoCart minangka aplikasi eCommerce sing tundhuk ASP.NET PA-DSS. VevoCart ngolah pembayaran liwat VevoPay sing wis diaudit kanthi lengkap dening asesor sing mumpuni lan minangka aplikasi pambayaran bersertifikat PA-DSS.
  • Dhukungan Multi-Toko - Versi VevoCart Multi-Store ngidini para pedagang mbukak macem-macem storefronts kanthi jeneng domain sing beda-beda sing nuduhake siji database lan pamroses pembayaran pusat.
  • Alat Pemasaran Kaya - Piranti pemasaran VevoCart dirancang supaya fleksibel lan bisa diukur kanggo ndhukung kabeh jinis kampanye pemasaran. Piranti kasebut bakal ngidini perusahaan sampeyan narik luwih akeh pelanggan, nggawe kesetiaan, nggawe kapercayan lan pangenalan merek.
  • Fitur eCommerce lengkap - Sampeyan bisa nambah kategori lan produk tanpa wates. Ana sawetara atribut produk sing bisa disetel. VevoCart uga ndhukung fitur multi-store lan multi-basa. VevoCart nggabung karo sawetara perusahaan pembayaran lan pengiriman online. Fitur liyane kalebu alat pemasaran, laporan analitik, setelan tampilan, kaca konten, lan liya-liyane.
  • Desain Toko Premium - VevoCart dilengkapi desain template modern sing bakal nggawe situs web sampeyan katon resmi lan andal, sing bakal mbantu para pengunjung dadi pelanggan.
  • Panel Admin Kuat - Panel Admin VevoCart menehi kontrol lengkap babagan situs web sampeyan. Panel ngidini sampeyan ngatur cara nyimpen, produk, pesenan, pelanggan, pengiriman lan cara pembayaran kanthi gampang.
    Toko Facebook Niaga Facebook minangka fitur sing ngidini para pedagang nambah toko ing kaca penggemar Facebook. Pelanggan sing langganan kaca penggemar bisa blanja kabeh produk amarga tetep ana ing situs web toko.
  • Publikasi eBay eBay minangka salah sawijining pasar paling gedhe sing bisa adol produk & layanan sampeyan. Listing produk sampeyan menyang eBay ora bisa dilalekake! VevoCart nawakake alat dhaptar eBay, kanthi efektif bakal ngoptimalake penjualan sampeyan.
  • SEO & SMO Friendly - VevoCart nyedhiyakake fitur kanonikisasi URL kanggo nuduhake URL sing disenengi karo mesin telusuran. Kanggo versi Multi-Store, para pedagang bisa nyetel "Toko Preferensi" kanggo nuduhake manawa kaca produk lan kategori dirujuk menyang kaca kanonik ing toko sing dipilih.
  • Kode sumber - VevoCart klebu kalebu kode sumber ASP.NET nggunakake database backend MS SQL 2005. Iki ngidini sampeyan ngowahi kode sumber lan nggedhekake fungsine kanthi gampang.
  • Ragad Lisensi Sepisan - Ora Ana Biaya Ongkos kirim, lisensi siji-sijine ngidini sampeyan nggunakake produk VevoCart anggere sampeyan pengin. Ora ana pembayaran saben wulan. Ora ana biaya transaksi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.