Jaringan Sosial kanggo Veteran Angkatan Laut AS!

Vets Angkatan LautSawetara taun kepungkur, aku tuku domain NavyVets.com. Aku ora duwe wektu kanggo nyiyapake situs, mula domainku dakkirim Sedo.com kanggo ndeleng manawa ana minat lan entuk sethithik dolar iklan. Sejatine ora ateges apa-apa ... kanggo ewonan hits saben wulan, aku mung bisa entuk sepeser ing kene.

Kanthi jaringan sosial saya saya akeh, aku wiwit nyoba macem-macem paket jejaring sosial sing bisa aku instal ing situs kasebut. Aku ngemot Elgg nanging dudu paket sing paling gampang kanggo ngatur lan makarya.

Nalika semana, aku wiwit nggarap logo kanggo situs kasebut. Sejatine aku njupuk lambang USN lan, nggunakake Illustrator, misahake kabeh lapisan lan nambah sawetara dimensi.

Sawetara dina kepungkur, aku wiwit mriksa Ning. Kaping pisanan ndeleng Ning sawetara taun kepungkur Kemah Mashup. Menarik banget… piranti lunak sing ngidini sampeyan nulis kode kustom ing ndhuwur platform ... dudu plugin, nanging luwih kuat.

Ning wis nggawe jaringan sosial sing hebat sing gampang dibukak metu saka kothak! Kasunyatane, butuh luwih suwe kanggo nggawe logo tinimbang njupuk jaringan sosial supaya bisa aktif!

Aku milih sawetara pilihan ala carte utama - domain pribadi, pariwara dhewe, lan ngilangi kabeh Ning Bling. Kayane katon apik! Saiki aku mung kudu golek Vets liyane sing kasengsem! Kayane crita sing apik banget - a Jaringan sosial Veteran Angkatan Laut… Diduweni lan dioperasikake karo Veteran Angkatan Laut!

9 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Bungah ndeleng sampeyan wis miwiti babagan domain (domain sing apik banget!). Aku wis nggunakake Ning karo IndyLance kanggo wektu cendhak lan wis cukup apik nganti saiki. Aku wis ora ngaco kanggo akeh karo fitur majeng, nanging bisa kanggo ndeleng sawetara kode ing host, free layanan langka.

    Aku ora duwe wektu kanggo ndeleng Ning API utawa kemungkinan karo Google Open Social. Ah, daftar tugasku sing ora tau rampung.

  3. 5
  4. 7

    Iki pancen keren. Aku duwe luwih saka sawetara gagasan kanggo situs jejaring sosial, lan wis krungu Ning nanging aku durung nyoba. Aku bisa uga kudu. Mugi iki wiwit njupuk mati kanggo sampeyan.

    The Big Dumb Marketer

  5. 8

    wah! Situs sing cetha banget! Aku wis krungu Ning nanging ora ngerti sepira kuate. Aku mesthi bakal katon menyang iki. Matur nuwun!

  6. 9

    Nuwun sewu yen sampeyan duwe masalah karo Elgg, aku kepengin ngerti ngendi sampeyan nemokake angel kanggo nyetel. Prekara kanthi cepet ganti karo Elgg, contone, rilis sabanjure, sing bakal diarepake ing wulan Desember, bakal kalebu installer sing luwih apik. Kajaba iku, komunitas pangembang Elgg sregep karo akeh wong sing gelem nulungi. Dadi, yen sampeyan pengin menehi anggota sampeyan tingkat kontrol privasi sing luwih dhuwur, utawa mula ora kepenak karo siji perusahaan sing ngatur kabeh data sampeyan, mula sampeyan bakal mampir maneh ing Elgg.org 😉

    Good luck karo proyek iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.