Jaringan Sosial kanggo Veteran Angkatan Laut AS!

Vets Angkatan LautSawetara taun kepungkur, aku tuku domain NavyVets.com. Aku ora duwe wektu kanggo nyatane nggawe situs, mula domainku dakkirim Sedo.com kanggo ndeleng manawa ana minat lan entuk sethithik dolar iklan. Sejatine ora ateges apa-apa ... kanggo ewonan hits saben wulan, aku mung bisa entuk sepeser ing kene.

Kanthi jaringan sosial saya saya akeh, aku wiwit nyoba macem-macem paket jejaring sosial sing bisa aku instal ing situs kasebut. Aku ngemot Elgg nanging dudu paket sing paling gampang kanggo ngatur lan makarya.

Nalika semana, aku wiwit nggarap logo kanggo situs kasebut. Sejatine aku njupuk lambang USN lan, nggunakake Illustrator, misahake kabeh lapisan lan nambah sawetara dimensi.

Sawetara dina kepungkur, aku wiwit mriksa Ning. Kaping pisanan ndeleng Ning sawetara taun kepungkur Kemah Mashup. Menarik banget… piranti lunak sing ngidini sampeyan nulis kode kustom ing ndhuwur platform ... dudu plugin, nanging luwih kuat.

Ning wis nggawe jaringan sosial sing hebat sing gampang dibukak metu saka kothak! Kasunyatane, butuh luwih suwe kanggo nggawe logo tinimbang njupuk jaringan sosial supaya bisa aktif!

Aku milih sawetara pilihan ala carte utama - domain pribadi, pariwara dhewe, lan ngilangi kabeh Ning Bling. Kayane katon apik! Saiki aku mung kudu golek Vets liyane sing kasengsem! Kayane crita sing apik banget - a Jaringan sosial Veteran Angkatan Laut… Diduweni lan dioperasikake karo Veteran Angkatan Laut!

9 Komentar

  1. 1

    Doug, informasi sing apik, aku ngerti sawetara wong sing nindakake sawetara jaringan sosial cilik lan bakal nuduhake kiriman sampeyan karo dheweke!

    • 2

      Aku kaget tenan amarga gampang digunakake, JD! Aku ngira tata letak bisa nggunakake sawetara pitulung tambahan, nanging bakal tekan kana!

      Situs kasebut entuk registrasi kaping pisanan bengi iki! Woohoo!

  2. 3

    Seneng ngerti sampeyan wis miwiti babagan domain (domain sing apik banget!). Aku wis nggunakake Ning karo IndyLance kanggo wektu sing suwe lan saiki wis apik banget. Aku ora ngganggu fitur canggih apa wae, nanging bisa ndeleng sawetara kode sampeyan ing host, layanan gratis langka.

    Aku durung sempat nggoleki Ning API utawa kemungkinan karo Open Social Google. Ah, dhaptar tugas sing durung rampung.

  3. 5

    Wong sing apikan, apa kowe turu ?!

    Nanging proyek liyane apik lan migunani saka Doug-meister. Muga-muga sukses!

    • 6

      Sajrone dina iki aku kacilakan - lara tenggorokan lara. Iki minangka tandha pisanan yen aku kerja pirang-pirang jam. Aku turu mengko bengi lan turu mengko esuk!

  4. 7

    Iki pancen hebat. Aku duwe luwih saka sawetara ide kanggo situs jejaring sosial, lan wis krungu babagan Ning nanging aku isih durung nyoba. Aku kudu. Muga-muga iki diwiwiti kanggo sampeyan.

    Marketer Bisu Gedhe

  5. 8

    Wah! Situs sing cetha banget! Aku wis nate krungu babagan Ning nanging ora ngerti sepira kekuwatane. Aku mesthi bakal mriksa iki. Matur nuwun!

  6. 9

    Nuwun sewu sampeyan krungu sampeyan ngalami masalah karo Elgg, aku kepengin ngerti ngendi sampeyan pancen angel nyiyapake. Kabeh owah kanthi cepet karo Elgg, kayata rilis sabanjure, sing diarepake ing wulan Desember, bakal kalebu installer sing luwih apik. Ditambah maneh, komunitas pangembang Elgg sregep amarga akeh wong sing gelem nulungi. Dadi, yen sampeyan kudu menehi tawaran kontrol privasi marang para anggota sing luwih dhuwur, utawa wiwit ora kepenak babagan siji perusahaan sing ngatur kabeh data, sampeyan bakal mampir maneh ing Elgg.org

    Sugeng proyek iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.