Jaringan Sosial kanggo Veteran Angkatan Laut AS!

Vets Angkatan LautSawetara taun kepungkur, aku tuku domain NavyVets.com. I didn't have any time to actually work on building out a site, so I put the domain up on Sedo.com kanggo ndeleng manawa ana minat lan entuk sethithik dolar iklan. Sejatine ora ateges apa-apa ... kanggo ewonan hits saben wulan, aku mung bisa entuk sepeser ing kene.

Kanthi jaringan sosial saya saya akeh, aku wiwit nyoba macem-macem paket jejaring sosial sing bisa aku instal ing situs kasebut. Aku ngemot Elgg but it wasn't the easiest package to customize and get working.

Nalika semana, aku wiwit nggarap logo kanggo situs kasebut. Sejatine aku njupuk lambang USN lan, nggunakake Illustrator, misahake kabeh lapisan lan nambah sawetara dimensi.

Sawetara dina kepungkur, aku wiwit mriksa Ning. Kaping pisanan ndeleng Ning sawetara taun kepungkur Kemah Mashup. It was very intriguing… software that allowed you to write custom code on top of their platform… not really a plugin, but much more robust.

Ning has built a fantastic social network that's easy to open right out of the box! In fact, it took me much longer to build the logo than it took to get the social network up and running!

I did opt in for some premier ala carte options – private domain, my own advertising, and removal of all the Ning Bling. I think it's looking good! Now I just need to find some more Vets that are interested! I think it's a pretty cool story – a Jaringan sosial Veteran Angkatan Laut… Diduweni lan dioperasikake karo Veteran Angkatan Laut!

9 Komentar

  1. 1

    Doug, informasi sing apik, aku ngerti sawetara wong sing nindakake sawetara jaringan sosial cilik lan bakal nuduhake kiriman sampeyan karo dheweke!

    • 2

      I was really surprised at how easy it was to use, JD! I think the layout could use some additional help, but it will get there!

      Situs kasebut entuk registrasi kaping pisanan bengi iki! Woohoo!

  2. 3

    Seneng ngerti sampeyan wis miwiti babagan domain (domain sing apik banget!). Aku wis nggunakake Ning karo IndyLance kanggo wektu sing suwe lan saiki wis apik banget. Aku ora ngganggu fitur canggih apa wae, nanging bisa ndeleng sawetara kode sampeyan ing host, layanan gratis langka.

    Aku durung sempat nggoleki Ning API utawa kemungkinan karo Open Social Google. Ah, dhaptar tugas sing durung rampung.

  3. 5

    Wong sing apikan, apa kowe turu ?!

    Nanging proyek liyane apik lan migunani saka Doug-meister. Muga-muga sukses!

    • 6

      I actually was crashed most of the day today – I have a bad sore throat. It’s the first sign that I’m working too many hours. I’ll get a good night’s sleep tonight and be back at it in the morning!

  4. 7

    This is really cool. I have more than a couple of ideas for social networking sites, and have heard of Ning but I have yet to test it out. I may have to. I hope this starts to take off for you.

    Marketer Bisu Gedhe

  5. 8

    Wow! Very sharp site! I had heard of Ning but had no idea how powerful it was. I will definitely look into this. Thanks!

  6. 9

    Nuwun sewu sampeyan krungu sampeyan ngalami masalah karo Elgg, aku kepengin ngerti ngendi sampeyan pancen angel nyiyapake. Kabeh owah kanthi cepet karo Elgg, kayata rilis sabanjure, sing diarepake ing wulan Desember, bakal kalebu installer sing luwih apik. Ditambah maneh, komunitas pangembang Elgg sregep amarga akeh wong sing gelem nulungi. Dadi, yen sampeyan kudu menehi tawaran kontrol privasi marang para anggota sing luwih dhuwur, utawa wiwit ora kepenak babagan siji perusahaan sing ngatur kabeh data, sampeyan bakal mampir maneh ing Elgg.org

    Sugeng proyek iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.