Kiro opo? Video Vertikal Ora Mung Mainstream, Luwih Efektif

Video Vertikal

Mung sawetara taun kepungkur, aku dipoyoki publik dening kolega online nalika nuduhake pikiranku liwat video. Masalahe karo video saya? Aku nyekel telpon vertikal tinimbang horisontal. Dheweke takon babagan keahlian lan jabatanku ing industri adhedhasar orientasi videoku. Amarga sawetara alesan:

  • Video minangka kabeh babagan kemampuane narik ati lan komunikasi pesen. Aku ora percaya yen orientasi duwe pengaruh.
  • Kita kemampuan ndeleng ora horisontal, manungsa bisa gampang nampung lan nikmati video vertikal.
  • Sesambungan karo piranti seluler wis ngluwihi tampilan video desktop. Pangguna nyekel telpon kanthi vertikal minangka standar.

Dadi, yen video vertikal ngganggu sampeyan, coba ucapake. Saiki, sing jelas ... Aku ora nyaranake video panjelasan sabanjure utawa video sing direkam kanthi profesional kudu digawe kanthi vertikal, televisi lan laptop kita isih orientasi horisontal lan luwih becik njupuk kauntungan saka real estate video sing jembar kasebut.

Infographic iki saka Breadnbeyond, Pandhuan Pungkasan kanggo Video Vertikal kanggo Pemasaran Media Sosial, rincian tumindak konsumen nonton video lan iklan video ing piranti seluler. Sawetara statistik sing mbukak mata saka Mediabrix:

  • Mung 30% wong sing nonton video sing sejatine bakal nguripake ponsel cerdas nalika ndeleng video sing orientasi horisontal
  • Pangguna sing ditawakake iklan video horisontal ing piranti seluler mung nonton 14% iklan
  • Umume para pamirso nonton iklan video horisontal digunakake kanggo nggoleki tombol 'X'
  • Bentenipun, iklan video sing ditampilake kanthi vertikal rampung 90 persen wektu
  • Kabeh layanan video saiki muter video vertikal kanthi layar kanthi otomatis, kalebu Youtube, Instagram Stories, Facebook Stories, lan Snapchat

Kanthi tembung liya, nalika platform utama lan medium seluler, video vertikal ora mung pakewuh ... luwih efektif!

Video Vertikal

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.