Vero: Otomatisasi lan Pemasaran Ulang Email

pemasaran email sing dituju

Langkawi minangka layanan otomatisasi pemasaran email sing fokus kanggo nambah konversi lan retensi pangguna. Nggunakake email sing ditargetake sampeyan bisa ngasilake tambah lan nambah kepuasan pelanggan.

Martech Zone nonton bisa njaluk Diskon 45% saka langganan 6 wulan rencana Vero Small nggunakake link afiliasi!

Vero Email Marketing Kalebu

  • Profil pelanggan individu - Lacak data babagan pelanggan ing basis data pelanggan. Gunakake data sing diklumpukake kayata jeneng, lokasi, lan umur pelanggan kanggo segmen basis data lan kirim email sing luwih ditarget. Suwe-suwe Vero kanthi otomatis nglacak tumindak saben pelanggan ing situs web sampeyan kalebu kaca sing dikunjungi, formulir sing dikirim lan tombol sing diklik. Deleng profil pelanggan kapan wae, kalebu riwayat email sing wis dikirim lan tumindak sawise ditampa.
  • Buletin Dinamis - nggawe segmen wektu nyata sing dinamis adhedhasar apa sing wis ditindakake pelanggan (Contone: Kaca rega sing dikunjungi kaping 4 kepungkur) utawa sifat-sifate (Contone: ing Eropa). Kirim buletin menyang kabeh basis pelanggan utawa latih nganggo segmen sing wis digawe kanggo ngirim pesen sing bener menyang pelanggan sing bener. (Tuladha: pangguna kanggo nyoba gratis nanging ora mbayar).
  • Kampanye kanthi otomatis sing dipicu pangguna - Nggunakake Javascript kanggo nglacak tumindak para pelanggan ing situs web sampeyan ngidini sampeyan kanthi otomatis micu kampanye ing wektu sing tepat. Nggunakake pembentuk aturan visual Vero, sampeyan bisa nggawe kampanye otomatis kanthi kompleks tanpa pengetahuan teknis lan wektu sing sithik.
  • A / B Test - Pengujian ngidini sampeyan nemokake baris subyek, saka alamat, salinan awak utawa template sing paling cocog karo pelanggan - menehi luwih akeh kesempatan kanggo bathi. A / B nyoba kampanye otomatis lan buletin gampang karo Vero. Cukup tambahake variasi kanggo kampanye apa wae sing wis digawe lan netepake persentase pamisah lan Vero bakal nglaporake liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.