Verizon: Mangga Ngrampungake Madness

Aku nampa pesen teks saka Verizon dina iki:

VZW Msg gratis Verizon Wireless saiki nawakake upgrade piranti lunak V CAST Video GRATIS. Kanggo nganyari lan nambah pengalaman pangguna Video VCAST kanthi dramatis, bukak Golek Saiki -> Entuk PIX & FLIX–> Entuk PIX Anyar -> Entuk Aplikasi Anyar -> Hiburan -> V CAST -> Upgrade GRATIS. Kanggo milih mbatalake mbesuk, bales nganggo 'X'.

razrv3m lgYen ana sing ngetung, iku proses 7 langkah kanggo nganyari aplikasi VCAST.

Pandhuan sing dikirim sejatine ora bener. Aku ora duwe Entuk PIX & FLIX item menu ing Entuk Saiki. Verizon ngirim pandhuan sing salah marang aku sanajan akunku nuduhake apa telpon sing daktampa kanthi akurat.

Ora mung iku - kanggo nuruti pandhuane, aku kudu nulis utawa apal amarga ora bisa navigasi menyang download tanpa navigasi saka pesen. Mbales kanthi 'X' dadi luwih gampang. Sapa sing mikir ana kesempatan ing kene kanggo Verizon kanggo nambah platform?

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nalika aku karo Sprint, dheweke bakal asring nindakake perkara sing padha. Hubungi menu sing ora ana utawa menehi pituduh sing dawa banget. Link sederhana menyang file .jar biasane cukup kanggo nganyari piranti lunak.

    Aku ngerti ing MOSH nalika nganyari piranti lunak sing penting, kita cukup metu ing MOSHpit. Kita ora repot karo pesen teks sing ngganggu lan larang regane, amarga iki sing pertama sing mbukak sadurunge surfing Internet utawa nalika tekan tombol sisih kiwa kanggo online, kita njaluk pangguna nganyari. Swara 85% wektu iku cukup.

    Ora bakal ilang ing segara pesen teks lan uga lali karo cara kasebut.

    Apa bisa luwih apik? Mesthi wae.

  3. 3

    Sejatine msg sing sampeyan tampa minangka pesen gawan, menehi instruksi dhasar babagan upgrade, nanging yen sampeyan duwe versi piranti lunak anyar, utawa salah sawijining telpon sing diluncurake sajrone 2 utawa 3 wulan pungkasan, mula dadi beda. Nanging maneh yen sampeyan wis kenal karo telpon lan cara kerjane sampeyan bisa uga ngerti cara cendhak kasebut. Nanging, yen sampeyan ora nggunakake program vcast, mula ora ana gunané nganyarke, sampeyan uga ora entuk sih kajaba sampeyan duwe akses menyang program video vcast ($ 15 vpak utawa $ 3 24 jam akses) lan yen sampeyan apa sampeyan ngerti yen sampeyan nyoba ngluncurake video vcast kanthi otomatis, dadi crita cekak, ora ide sing kurang apik kanggo ngirim sms gratis menyang pelanggan supaya ngerti babagan nganyari, nanging maneh yen ora ngerti Ana pira sampeyan sing bakal nelpon lan nesu amarga ora waspada babagan nganyari?

    Lan kanggo nanggepi pandhuan sing salah kanggo telpon sampeyan? Kanthi paling ora 54 yuta akun pelanggan aktif, lan kapan wae 600,000 sampeyan bakal nelpon sedina kanggo njaluk pitulung babagan sawetara masalah utawa liyane, yen saben telpon, kanthi asumsi sampeyan ora kudu ditransfer, regane $ 7 mula kanggo nyadari yen pancen ora cocog kanggo verizon kanggo ngirim sms pribadi? Kajaba mung mlebu menyang akun lan ganti setelan tandha olahpesen teks lan sampeyan ora bakal kudu kuwatir maneh.

  4. 4

    Sejatine, nalika nampa pesen kasebut biasane aku wis ndeleng / nginstal pembaruan. Nanging, yen teks rumit banget kanggo sampeyan ngapalake sawetara wektu kanggo navigasi menyang lokasi sing bener, mula sampeyan ora nggunakake telpon kanthi maksimal lan kudu ora nggatekake sms gratis lan terus ing clubbing gedhe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.