Verizon Wis Apik Dina Iki! AT&T Ora Apik banget…

Depositphotos 27693405 s

Kadhangkala aku nggunakake blogku minangka mimbar bully nalika urusan konsumen. Ora ngisin-ngisini perusahaan kaya ngesunake frustasi. Ing postingan sadurunge, aku mbanting AT&T lan rinci babagan kemampuan sing ora bisa ngrampungake siji item kanthi urutan pamindhahan. Dina iki dheweke menehi tawaran - ngowahi biaya sing ora sengaja ditambahake lan ngalahake $ 500 saka tagihan telpon perusahaan kita. Aku ora seneng karo resolusi kasebut - kita ilang ewonan dolar produktivitas lan reputasi amarga kesepakatan kasebut. Nanging, dheweke nawakake tawaran, lan kita kudu terus maju.

Verizon; ing tangan liyane, ngluwihi kabeh sing dakarepake. Aku mung nampa tagihan telpon $ 400 +. Adhuh! Sawise ngentekake 30 menit kanthi online nyoba ngerti apa sing dadi puncak, puncak, nuduhake, lan liya-liyane, menit liyane lan kepiye saben 3 nomer telpon sing tanggung jawab kanggo… Aku nyerah. Aku ngirim email menyang Verizon njaluk penjelasan.

Masalah kasebut mesthine amarga aku duwe rencana sing salah sawise nambahake telpon kanggo putrine. Wong sing nulis maneh, Renae, nulis panjelasan lengkap babagan kabeh tuduhan kasebut. Wis ngeweruhi aku iya nyetel rencana seminggu kepungkur, dheweke nambah kredit $ 100 menyang akunku. Matur suwun Verizon!

Aku uga kudu nambahake manawa aku sengit yen VZ Navigator ora bisa diakses ing njaba akun Verizon dhewe, nanging pandhu arah mobil sejatine apik banget! Ora prelu tuku a GPS unit karo piranti lunak iki lan nganggo ponsel sampeyan. Aku duwe Razr lan aku bisa nyelehake telpon ing kursi penumpang lan ngrungokake pandhuane kanthi sampurna.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.