Gawe Tes Kanthi Gampang Kanthi Verifikasi

pangujian konsep pangguna

Nalika nganalisa sawetara tandha wektu nyata saiki otomatisasi pemasaran kanggo klien, Right On Interactive, Marty Thompson nemokake link menyang situs pengujian sing diarani verifikasi. Iki minangka situs pangujian sing terjangkau sing nduweni akeh fitur lan antarmuka sing gampang lan intuisi kanggo nyoba desain, situs lan tata letak sing dites lan njupuk umpan balik.

Mangkene video ringkesan Verifikasi:

Verifikasi wis kasedhiya metodologi pangujian ing ngisor iki:

  • Klik Tes - Deleng ing endi pangguna ngeklik adhedhasar pitakonan.
  • Tes Memori - Temokake apa sing kelingan karo wong.
  • Tes Swasana ati - Sinau babagan rasane wong babagan layar.
  • Tes Preferensi - Tampilake rong layar banjur takon pangguna kanggo milih.
  • Tes Annotate - Ayo pangguna menehi cathetan ing gambar layar sampeyan.
  • Tes Label - Takon pangguna apa tegese elemen tartamtu kanggo dheweke.
  • Tes Klik Multi-Kaca - Deleng pangguna klik ing urutan layar.
  • Tes sing gegandhengan - Sijine macem-macem tes dadi siji aliran.

Kurang saka $ 30 saben wulan, Verifikasi ngidini sampeyan nggawe tes kanthi cepet, nuduhake tes lan entuk asil - dituduhake liwat Twitter, Facebook utawa liwat URL pribadi, banjur mbantu sampeyan ngerti lan njupuk keputusan kanthi gampang dilaporake lan dilaporake kanthi visualisasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.