Napa Aku Benci Akun sing Diverifikasi

akun sing wis diverifikasi

Kanca apik, Jason Falls, nganyari Facebook sing apik banget kanggo nggawe media sosial sing mlebu ing Facebook kanggo akun sing wis diverifikasi. Nganyari dheweke ora aman kanggo kerja, nanging nggawe gangguan karo media sosial sing bakal ana. Tembung kanggo wong sing ndhaptar diwiwiti kanthi "d" lan dipungkasi dadi "tas", hehe.

Layar Dijupuk 2013-06-03 ing 10.42.49 AM

A akun sing wis diverifikasi ditandhani kanthi tandha cekak ijo utawa biru sing jelas ing profil wong kasebut ing Twitter utawa Facebook. Diverifikasi tegese Twitter utawa Facebook njupuk wektu kanggo mesthekake yen wong sing dadi akun kasebut minangka wong sing sampeyan kira. Ing level ndhuwur, swarane kaya ide sing apik… kita ora pengin wong ditipu.

AKU GETHING akun sing wis diverifikasi amarga sawetara alesan:

  • Ora kabeh wong bisa ndhaptar - minangka Scott Monty sijine, 1% duwe akses menyang akun sing wis diverifikasi. Napa ora kabeh? Nalika verifikasi bisnis karo Google+, aku bisa cepet lan ora repot. Ana lan mbukak kanggo kabeh wong.
  • Artine luwih akeh - kabeh visual ing web. Apa bar ijo kanggo situs web sing aman, a jumlah penggemar utawa pengikut sing dhuwur, kaca wikipedia, utawa lencana saka situs web premium, saben indikator pengaruh lan kepercayaan ing web prakara lan mengaruhi prilaku masarakat kanthi online.

Amarga ana duwe lan ora duwe akun sing wis diverifikasi, demokratisasi njupuk kursi mburi. Saiki sawetara wong bakal nyepetake tuwuh - ora amarga regane nyedhiyakake jaringan - nanging amarga duwe tandha centhang ijo utawa biru. Priksa tandha decry "Aku luwih penting tinimbang wong liya" lan, akibate, bakal nyepetake para penggemar lan ngetutake.

Yen sampeyan ora ngandel, sampeyan ora bakal ngerti babagan usaha ing bisnis iki. Wong-wong padha nyoba golek akun sing wis diverifikasi iki ... sanajan ora ana indikasi manawa ana sing nggunakake identitas kasebut kanthi ora cocog. Dheweke repot-repot njaluk dheweke amarga ngerti yen priksa ijo utawa biru cilik yaiku emas. Iki bakal nyebabake kesempatan kerja lan nulis ing ngisor iki sing luwih gedhe, lan - pungkasane - luwih akeh bisnis. Ora amarga kepentingane pribadi, nanging amarga priksa sing katon.

Bukak proses verifikasi kanggo sapa wae sing pengin. Kaya sing ndhaptar sertifikat SSL utawa bisnis Google+, sijine metodologi supaya saben wong duwe kesempatan kanggo verifikasi identitas. Nindakake kanggo kabeh wong, utawa aja pisan-pisan.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.