Verge Nggabungake E-niaga lan Publikasi Digital

intro verge ipad

Kita ecommerce sponsor, Zmags, ngluncurake panampil penerbitan digital anyar. Verge ™ ngidini perusahaan ngowahi PDF (lan konten liyane) dadi pamirsa supaya bisa overlay data, gambar, video, lan uga platform e-commerce. Panampil bisa dipasang ing desktop, seluler lan tablet liwat platform manajemen sing gampang.

Iki minangka kemajuan ing penerbitan digital, saéngga perusahaan nggawe pengalaman interaktif lan menarik supaya bisa adol langsung. Biyen, perusahaan bisa nyalurake majalah utawa brosur nanging kudu ngandelake manawa pamaca bali menyang toko online kanggo tuku. Antarmuka anyar iki ngidini perusahaan nambah hotspot kanggo informasi tuku lan malah ngidini nggabungake sawetara produk.

mburi 634

Saka Zmags Kaca produk verge

  • Kaca sing sugih konten lan citra dinamis bisa ditliti kanthi intuitif, dituduhake lan kanthi tunyuk cepet utawa klik dipindhah menyang Kréta Blanja, kabeh tanpa mbutuhake kaca utawa muat ulang kaca.
  • Ngoptimalake pengalaman pangguna ing kabeh platform kanggo njupuk kauntungan lengkap saka fungsi HTML5 iPad, uga smartphone, PC utawa laptop; malah bisa dilebokake ing kaca merek Facebook sampeyan.
  • Zmags eksklusif Toko Deleng fungsionalitas nambah penghasilan kanthi ngidini para pembeli ndeleng kabeh item ing sembarang klompok produk, lan browsing lan tuku item kanthi individu utawa bebarengan.

Lan iki brosur produk Verge - ing pamirso. Priksa manawa klik tombol kiwa ndhuwur kanggo ndeleng layar wutuh!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.