VerbalizeIt: Terjemahan Aplikasi, Teks, Audio lan Video

verbalizeit

VerbalizeIku platform terjemahan ngarahake konten sing wis diunggah menyang komunitas sing dijadwalake kanggo terjemahan, ditinjau lan bali sajrone 24-48 jam. Mung 10% pelamar sing paling apik sing diundang kanggo gabung karo komunitas penerjemah lan puteran umpan balik saka Verbalize. Kepemimpinan komunitas, pelanggan lan tes terus-terusan digunakake kanggo njamin bakal menehi panjarwa para penerjemah sing paling apik, nglatih penerjemah sing duwe potensi dhuwur, lan nolak para pelaku miskin .

VerbalizeIt bisa ngrewangi perusahaan nganggo terjemahan teks, terjemahan audio, terjemahan video lan malah mbantu sampeyan nerjemahake aplikasi seluler utawa web. Iki minangka kesempatan sing luar biasa kanggo bisnis sampeyan kanggo nggedhekake global lan nggunakake implementasi multi-basa tanpa nambah biaya perusahaan global.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.