Wawasan VB: Analis lan Laporan Real-World sing Terjangkau

Layar layar 2014 12 17 ing 3.58.46 PM

Bryant Tutterow minangka pamasar sing nuntun sawetara perusahaan perusahaan gedhe ing strategi isi. Dheweke seneng banget promosi konten, kalebu pariwara media sosial, ing perusahaan sing digarap entuk asil sing luar biasa, sanajan ana akeh analis sing nganggep luwih becik. Kita seneng banget ngumumake yen Bryant ngewangi DK New Media kanthi ngembangake kemampuan promosi uga!

Salah sawijining layanan sing ditawakake Bryant lan terus nawakake klien yaiku konsultan sumber vendor. Umume perusahaan ora duwe wektu utawa sumber daya kanggo milih solusi sing cocog ing industri teknologi pemasaran. Lan nggawe investasi enem utawa pitu dadi implementasi, integrasi lan panggunaan platform sing ora cocog bisa nyebabake jutaan perusahaan… utawa luwih elek… keluwen nganti ilang amarga akuisisi lan nomer retensi sing ilang.

Keluhan Bryant ing industri kasebut yaiku analis asring ora bisaubungi lan laporane larang banget kanggo mbenerake biaya kasebut. Kasus kasebut minangka laporan anyar sing nyatakake Merek yaiku Mbuwang Dhuwit ing Facebook lan Twitter - laporan $ 499 saka Forrester sing cocog karo kabeh strategi sing wis digunakake Bryant kanthi sukses kanggo nambah permintaan lan bathi kanggo perusahaan sing digarap bangunan sesambetan sosial nyambung.

Bryant saiki duwe solusi ing VB Wawasan!

Ngenalake VB Wawasan

stewart-rogersLiwat hubungan apik karo Ian Cleary, kita nyambung karo Stewart Rogers ing VentureBeat. Stewart Rogers minangka Direktur, Teknologi Pemasaran ing VB Insight, produk saka VentureBeat, ngrewangi ngasilake analisis ing kabeh industri martech uga kerja sama karo panganggit sing nggunakake platform kasebut kanggo nglaporake lan nglaporake. VB Wawasan minangka koleksi laporan industri donya nyata sing luar biasa lan terjangkau, ditulis dening praktisi nyata nggunakake jaringan ekstensif VB kanggo riset utama.

Stewart uga ngajak aku dadi analis! Aku wis miwiti nyusun laporan Analis pertama kanggo VB Wawasan ing negara industri optimisasi mesin telusuran, ditulis kanggo eksekutif pemasaran korporasi perusahaan. Muga-muga bisa rampung ing awal Januari!

Tuku Laporan Pisanan kanthi Diskon 50%!

Stewart uga bubar nulis laporan apik tenan babagan pengaruh media sosial lan layanan pelanggan kanthi sawetara statistik sing nguwatirake demografi wong sing ngeluh online uga carane merek nggunakake media sosial kanggo nambah layanan pelanggan nalika pemasaran merek kanthi efektif:

Pitchforks digital: Ngowahi keluhan media sosial dadi menang merek.

Martech Zone sing maca bisa ngeklik gambar ing ngisor iki kanggo tuku laporan kanthi potongan 50% saka rega dhaptar!

Pitchforks digital: Ngowahi keluhan media sosial dadi menang merek

[su_button url = "http://bit.ly/audpcs50 ″ target =" blank "color =" # ffffff "] Tuku Laporan kasebut Diskon 50%! [/ su_button]

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.