Ngirit Dime kanggo Mbuwang Dolar

rakusMau bengi aku nonton awal (nanging ora kejawab sisane) acara Big Give Oprah. Aku seneng banget karo premis kasebut - nyedhiyakake wong sing regane $ 2,500 lan wong sing kerja paling apik kanggo golek dhuwit paling akeh bisa menang.

Intine acara yaiku sampeyan kudu nemoni wong utawa wong sing nulungi sampeyan. Asile, meksa ora mung kanggo nindakake - pancen ora nguciwani wong liya yen sampeyan ana ing kana kanggo mbantu.

Apa sing wis dakwaca minangka tindak lanjut yaiku yen $ 2,500 pancen ora penting. $ 2,500 sejatine mung supaya sampeyan ora kuwatir babagan transportasi, telpon, organisasi, lsp. Dhuwit nyata ana ing pungkasan telpon kanggo perusahaan utawa selebriti. Yen sampeyan pancen fokus ing ngendi lan carane nggunakake $ 2,500 supaya sampeyan bisa entuk paling akeh, sampeyan bakal kalah. Yen, sampeyan ora nggatekake $ 2,500 lan fokus ing dhuwit gedhe - sampeyan lagi ing dalan!

Dolar pinten?

Paralel kanggo kula yaiku investasi sing digawe ing karya. Yen sampeyan duwe sumber daya finansial, kuwatir yen sampeyan bisa ngirit tuku peralatan kantor bisa dadi bisu. Tuladha: Dadi, sampeyan duwe karyawan sing ngasilake $ 30 / jam sing kerja regane $ 70 / jam njelajah internet kanggo ngirit $ 25. Yen padha blanja online sajam kanthi rega paling larang kanggo printer anyar, mula sampeyan bakal ilang $ 15. Nanging, sampeyan luwih becik tuku printer pertama sing ditemokake lan adol layanan karyawan kasebut kanthi rega $ 70. Sampeyan bakal entuk dhuwit luwih saka $ 15.

Napa malih Amarga nggoleki Internet nyoba nyimpen sawetara dhuwit ing printer lan ora dadi pegawe sampeyan. Dheweke luwih seneng nggarap proyek kasebut, lan sampeyan luwih becik yen duwe proyek kasebut. Dheweke mesthi bisa nggayuh target, tepat wektu, lan polesan ing kerajinan.

Aja Nang Minimal

Nalika aku wis omah-omah, aku plancong ing Las Vegas lan Laughlin karo bojoku. Aku dudu gambler, nanging wong tuwane padha. Ibune mung menehi saran marang aku, supaya luwih maksimal. Aku lungguh nalika muter video blackjack lan video poker ing sawijining wengi lan mbuwang $ 1.25 sekaligus. Kayane ora kepenak, nanging aku nalika semana dadi Angkatan Laut, mula aku ora duwe dhuwit akeh. Aku mikir 'anggaran judi' saben dinane $ 30 saben dina.

Sawise sawetara wektu, nalika ndeleng sisih ngisor ember, aku miwiti nyelehake 4 kuartal saben wektu .. banjur 3 ... banjur 2 ... banjur 1… lan aku nempuh Flush Royal. Ibu mertua saya nyenengake aku - nganti dheweke weruh bayarane $ 62.50. Rahangé tiba. Yen aku terus nganggo $ 1.25, aku kira-kira $ 25,000 luwih sugih. Nanging, aku mung duwe ember kuartal liyane.

Aku sinau pelajaranku.

Nyebar Taruhan Sampeyan

Ing padamelan saiki, aku kudu nonton lan ngamati para investor ing bisnis lan dadi pembuka mata. Investor kita ora kosongake rekening tabungan lan dhuwit ing pensiun kanggo Gamble. Nanging, dheweke nandur modal ing 10 perusahaan lan padha ngimbangi perhatian. Dheweke ora nandur modal kabeh wektu lan dhuwit ing siji bisnis kanthi ngarep-arep, ndedonga, lan negesake manawa bakal entuk.

Dheweke nyebar dhuwit ing sepuluh bisnis lan ngupayakake mbantu saben bisnis kanthi mbantu ing papan sing bisa. Sawetara investor mung menehi umpan balik kaya klien. Sawetara nyedhiyakake finansial lan sawetara menehi saran teknis. Dheweke ngerti kepiye kekuwatan bisa digunakake ing saben bisnis lan bagean kasebut kudune. Aku kanthi tenang gumun nalika dheweke ngandhani supaya jotosan $ 25k ing kene lan $ 25k ing kono kayane ora apa-apa. Iku amarga iku is ora ana apa-apa.

Dheweke pengin supaya kita taruhan maksimal lan fokus ing bisnis, dudu akun tabungan.

Kanthi tembung liya, dheweke ora blanja kanggo printer sing regane paling murah lan uga ora pengin dheweke dadi.

3 Komentar

  1. 1

    Flush kraton ing Black Jack, iku tenan tangan!

    Kanthi cara Doug, aku nyoba ngeklik permalink menyang postingan iki saka feed RSS lan entuk "Kita ora bisa nemokake! Apa sampeyan ilang utawa kita! " pesen. Aku ora yakin apa sing ana, nanging aku ngira pengin ngerti.

    • 2

      Wadhuh! Lali 'lan video poker'. Sing ironis yaiku aku nubruk Keno mau bengi lan mbayar plancongan. Aku ora kejawab jackpot amba liyane. Lan ing bandara aku ora kejawab jackpot liyane. Kadang aku rada kenthel!

      Re: RSS - Aku duwe masalah nalika pisanan diterbitake. Aku mikir ora diterbitake lan aku ngowahi slug postingan. Aku menang tenan bengi iki! 😉

  2. 3

    Doug - Aku setuju manawa wektu iku dhuwit lan yen ngenteni sakjam golek rega paling larang. Nanging, aku ora mikir tegese tuku sing pertama sing sampeyan tingali kanthi rega apa wae. Yen butuh wektu limang menit kanggo ngundang BestBuy.com, CircuitCity.com, Amazon.com lan NewEgg.com kanggo ndeleng rega sing paling apik, mula luwih becik wektu kanggo aku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.